Početna Showbiz Senidah se plaši za život: Obezbjeđenje je čuva 24 sata, u sve...

Senidah se plaši za život: Obezbjeđenje je čuva 24 sata, u sve upletena i estrada mafija

reklama

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nedavno je angažovala privatno obezbeđenje, koje je uz nju 24 sata dnevno. Kako Kurir saznaje, pevačica je uplašena za svoj život i bezbednost svoje porodice zbog konstantnih pretnji osoba koje su joj nekad vodile karijeru.

Prema pisanju medija od pre nekoliko dana, navodno su nepoznati počinioci bacili bombu na kuću njenog menadžera u Sloveniji. Ceo njen tim je to istog dana demantovao, međutim, saznanja novinara su vrlo pouzdana i postoji mogućnost da Senidini saradnici ne žele da govore o toj temi iz straha za svoju bezbednost.

Upravo iz tog razloga je, kako saznajemo, pevačica angažovala ljude da je čuvaju gde god da se kreće. Prošle nedelje je imala koncert u Severnoj Makedoniji, gde je došla s trojicom momaka, koji su joj non-stop čuvali leđa. Oni su se trudili da budu neprimetni i da ne privlače pažnju, pa dok je Senida pevala, oni su bili smešteni u blizini. Čim je završila nastup, prema rečima našeg izvora s lica mesta, njeno obezbeđenje ju je okružilo i bezbedno odvelo do automobila, a potom su se zajedno uputili ka hotelu.

Pokušali smo da dobijemo komentar od njenog tima, ali nam niko nije odgovarao na pozive.

Podsetimo, kroz identičnu situaciju kao Senida pre dve godine prošla je i Maja Berović. Nakon što je prekinula saradnju s ljudima iz Sarajeva, a koji su bliski sa Džalom Bratom i Bubom Korelijem, njoj su bacili bombu na kuću u Beogradu, a potom i pucali na automobil u kome su bili njeni muzičari. I Maja od tada nigde ne ide bez obezbeđenja.

kurir.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime