Početna Rijaliti ‘Nije mi bilo svejedno’: Dragana Mitar prvi put o pomirenju sa Edom,...

‘Nije mi bilo svejedno’: Dragana Mitar prvi put o pomirenju sa Edom, odlasku u Novi Pazar i susretu sa Zilhom, a evo zbog čega se više ne čuje s Majom

reklama

Prvi put posle ponovnog pomirenja sa starim-novim dečkom Edisem Edom Fetićem, bivša učesnica “Zadruge” Dragana Mitar otvorila je dušu za Pink.rs.

Iako ste pokušali da sakrijete da ste ponovo u ljubavi, uslikali smo vas zajedno u Novom Pazaru i od tada se ne krijete. Kako je, posle svega, ponovo došlo do vašeg pomirenja?

Jednostavno, shvatili smo da ne možemo da živimo jedno bez drugog. Izgleda da ono što rijaliti sastavi, ne može niko da rastavi! Dali smo sebi šansu da probamo još jednom, da vidimo kako će to sada da bude i šta da kažem, nadamo se najboljem! Baš nam je lepo, iskreno, uživamo više nego ikada.

Dugo si izbegavala odlazak u Novi Pazar kod Eda. Kako ti je bilo tamo?

Otišla sam prvi put u Novi Pazar i iskreno, nije mi bilo svejedno. Izbegavala sam to sve do sada, bila sam u grču nekom, imala malu tremu. Međutim, otišla sam i bilo mi je prelepo! Trebalo je i ranije da odem, bilo mi je super!

Da li si možda srela njegovu bivšu ženu Zilhu Karišik?

Ma jok, ma kakvi! Nisam je srela. Ljudi su nas slikali, snimali, prilazili na ulici, baš nas vole. Prijatno sam iznenađena, nisam znala da će sve biti tako pozitivno, imala sam neku pogrešnu sliku i sad vidim da sam pogrešila

Edo je često sa svoje troje dece… Jesi li imala priliku da ih upoznaš?

Nisam im upoznala decu, nisu bili tu, u Novom Pazaru, tada, ali biće prilike.

Kakvi su vam sada planovi? Da li razmišljate o osnivanju porodice i zajedničkom detetu?

On ima troje dece, ja jedno, sad je red malo da uživamo mi… Otom potom, ne forsiramo ništa, videćemo šta će biti. Idemo sad, za koji dan, malo do Crne Gore da uživamo, da se odmorimo… Posle svega, mislim da smo stvarno zaslužili.

Pre Eda, bila si u vezi sa Đorđem Gajićem, sa kojim si neslavno završila. Kako je reagovao kada je čuo da si ponovo sa Edom?

Ne znam ko je to, stvarno me ne zanima me ta osoba.


Puklo prijateljstvo sa Majom?!
Na pitanje da li je u kontaktu sa Majom Marinković i da li joj se poverava o Janjušu, Dragana kaže: – Ne znam šta se dešava sa njima, čuli smo se kada je izašla. Ja sam joj se tada javila, kada je izašla iz “Zadruge”, rekla je da će se javiti, na tome je i ostalo. Ne znam, nismo se čule niti komunicirale detaljno. Njen i Janjušev odnos me ne interesuje, niti ga komentarišem, svako neka radi kako želi i misli da treba… Ja sam se i sa njim i sa njom združila u “Zadruzi”, njihova veza i odnos je njihova stvar i mislim da to da li su u ljubavi ili nisu ne treba da utiče i da se odražava na moja pojedinačna prijateljstva s njima.

POVEZAN VIDEO:

pink.rs

reklama

1 KOMENTAR

  1. Savannah cats & Bengal cats & Serval cats for sale
    We have bengal and savannah kittens available and ready for new homes. Our cattery have been under existence for over 12 year now and we can proudly say all kittens and cats at our breeding home have been well trained, socialized with other pets and kids and also very healthy making them good fit for you and your family.
    https://savannahbengal.company.com

    bengal kittens for sale | Bengal cats for sale | savannah kittens for sale | savannah cats for sale | bengal kittens | savannah cats | savannah kittens | savannah kittens for sale near me | bengal kittens for sale near me | savannah kitten for sale | bengal kitten for sale|Bengal cat for sale| Savannah cat for sale| Serval cat for sale | Serval kitten for sale,savannah kittens for sale, serval cat for sale, savannah cat for sale, savannah cats for sale, f1 savannah cat for sale, serval cat for sale, exotic cats for sale, f1 savannah cat, f4 savannah cat, cats for sale, savannah cats, Serval kittens for sale, savannah kittens for sale near me, savannah cats for sale near me, bengal kittens for sale, bengal kittens for sale near me.

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime