Početna Rijaliti Na kraju svi povuku tužbe od stida i blama: Kristijan Golubović otkrio...

Na kraju svi povuku tužbe od stida i blama: Kristijan Golubović otkrio kakav je sa bivšim cimerima i koje planove ima sa Kristinom

reklama

Bivši rijaliti igrač Kristijan Golubović otkrio je u kakvim odnosima je sa bivšim rijaliti cimerima, ali i sve detalje ljubavi sa svojom izabranicom.

Došao si sa Kristinom, dopratio si je do studija. Živite zajedno, kako se slažete?

– Odlično. Ponekad se malo porečkamo, ali to je normalno. Sve je normalno, živimo normalno, zabavljamo se, planiramo dosta toga… Putujemo dosta, ali planiramo i da odemo na more.

Da li si u kontatku sa Čorbom?

– Gledao sam, nešto sam propratio kad je gostovao u emisiji, ali sa svima sam ukinuo kontakt, jer sam imao jaku temperaturu i neko trovanje hranom, jedva sam pretekao. Što kažu stari ljudi, dve nedelje sam skoro bio slomljen, a trebalo je da idem na neki kraći odmor. Ali sa njim bih uvek ostao u kontaktu i sa još par ljudi, ali me niko nije zvao nakon toga.

On je rekao da nije promenio mišljenje o Kristini koje je imao u “Zadruzi”. Kako to komentarišeš?

– Pa, to nije u redu. Tu se mi nekako i kosimo. On kad je bio sa Majom, ja sam mu davao neke savete, ali mu nikada nisam striktno govorio šta je ona i kako je ona, i moje mišljenje o njoj. Uvek sam to ublažavao, a ako je to tvoj izbor, ja kao drug treba da te podržim, ili da bar budem neutralan i da se ne izjašnjavam. On je mlad i neiskusan što se toga tiče, možda misli da je i dalje ostao u rijalitiju, ali nema veze, Čorbe je sve oprošteno, jer je moj prijatelj.

Mišel je takođe bio gost u jednoj od emsija, a tom prilikom je rekao da njegova porodica nije podnela nikakvu tužbu protiv tebe.

– Na kraju se ispostavi da oni svi povuku tužbe, ali da su podnosili, ja znam mnoge koji su podnosili protiv mene tužbe i na kraju valjda od stida ili blama povuku, a znamo da je i on sam pretio tužbom i da ćemo to na sudu raspraviti da on nije nasilnik kao “ja” i da će preko suda sa mnom rešiti što ga pljujem, što mu ja branim da nastupa, i tako te neke gluposti.

U prethodnoj emisiji kada si gostovao izjavio si da se Krisitna upoznala sa tvojom suprugom Ivanom, da li je do još nekog susreta između njih dve?

– Nije, nakon toga nije dolazilo do susreta. Ja se od Kristine ne razdvajam, ali njih dve se više nisu viđale, iako sam se ja sa Ivanom video dva-tri puta oko dokumentara vezanu za našu ćerku. To je to. Ja sam sa Ivanom zvanično završio priču što se tiče zajedničnog života, a sa Krisitnom pokušavam sve najbolje i najlepše, a sad ćemo videti kako će vreme da nam pruži šansu.

Kurir.rs/Pink.rs

reklama

1 KOMENTAR

  1. Here at Leslie’s Pugsland Breeder, Our beautiful fawn pug has given birth to 4 healthy Pug puppies.
    She is our beloved family dog and this is her 1st litter.
    Both mum and dad are AKC registered with 5 gen pedigree certificate. Both from Top Champion bloodlines.Mum and Dad can be seen. Puppies have been wormed weeks 2,4,6,8 and will have had a flea preventative treatment before leaving us.
    They will have their vet check, 1st vaccinations and microchip.
    To view all available puppies and recent pictures, Search us in google as LESLIE’S PUGSLAND BREEDER or click on our website link bellow : pug puppies for sale

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime