Početna Rijaliti Anđela Veštica raskrinkala Frana poslije afere: Nisi znao da izađeš iz kola...

Anđela Veštica raskrinkala Frana poslije afere: Nisi znao da izađeš iz kola koliko si bio naduvan, sišla sam da vidim da nisi umro

reklama

Anđela Veštica nije krila simpatije prema bivšem učesniku Zadruge Franu Pujasu, a otkriveno je i da su se videli nakon njegovog izlaska iz rijalitija. Anđela je sada besno podelila svoje utiske, a snimak na kom se ona obraća Franu, kruži društvenim mrežama:

– Ne kažem da sam odbila, pristala sam jer si interesantan. I jedna stvar za koju mogu da te pohvalim je stvarno dobro j*beš. Ostalo, dečko ti si propast i propalitet, naduvan si, sišao si da uzmeš svoje rizle do auta, zaboravio si da izađeš iz auta – govorila je Anđela i nastavila:

– Posle sat vremena sam sišla da vidim da nisi umro u tim kolima. Imam kamere u zgradi, nemoj da izvadim snimke da pokažem kako si sedeo sat vremena u kolima jer nisi znao da izađeš iz kola koliko si se naduvao – rekla je Anđela Veštica u dahu.

Podsetimo, Fran je takođe pohvalio odnose sa Anđelom, i naglasio da nije planirao da sa njom uđe u emotivan odnos:

– I ja bih ga isto pohvalio, naravno, ništa nisam slagao što sam rekao niti sam hteo biti sa njom u vezi i to sam joj odmah rekao.

 

Kurir.rs/S.M.

reklama

1 KOMENTAR

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime