Početna Senzacija INFO Novosti Haris kad se skine ima šta da pokaže: Rada Manojlović progovorila o...

Haris kad se skine ima šta da pokaže: Rada Manojlović progovorila o dečku, pa spomenula intimne snimke

reklama

Rada Manojlović često ističe da je veliki pobornik prirodnog izgleda, te da nema nameru da se podvrgne bilo kojoj estetskoj intervenciji.

– Ja i kada se skinem imam šta da pokažem – rekla je kroz smeh Rada, a na pitanje da zašto ne stavi silikone, kako su je nagovarale mnoge koleginice, pevačica kaže da za sada nije pristalica toga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

– One se mnogo brinu za mene. Šalim se. Lepota je u oku posmatrača. Kada gledaš nekog vidiš šta bi mu promenio. Ali ja sam sebi ovakva dobra. Silikonima bih poremetila ovu savšrenost. (smeh). Poremetila bih ovo što mi je već dato. Ako to krene da visi, spada, da tu nešto ne valja, onda ćemo da popravljamo. Sada ne – kaže pevačica.

Pevačica je ranije priznala da se ne bi po svaku cenu obnažila, a tog stava je i sada.

– Više ni intimni snimci nisu zanimljivi. Sve traje tri dana. Sve se ubrzalo. Mojoj publici nije potrebna moja golotinja njima trebaju pesme – naglasila je ona.

Iako se mnoge njene kolege žale da ih je finansijski pogodila pandemija jer više od godinu dana nisu imali prihode, pevačica kaže da nije sedela i kukala nad svojom sudbinom.

– Drugačije razmišljam o šteku novca. Ja živim dugačije, ne razmišljam o sutrašnjem danu jer sam optimista – rekla je ranije za “Blic” Rada i otkrila kako joj je u vezis a Harisom:

– Ja nisam inadžija i nikad ne radim nešto što nije racionalno. U vezi nemamo rasprave i svađe. Jedino se svađamo oko filmova, verujte mi, tu jedino nemamo isti ukus. Našli smo se i ne bih mogla da funkcionišem u ovoj vezi pet godina da imam turbulencije. Meni treba mir i nežnost, a ne svađa i ljubomora.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Haris Berkovic (@_harisberkovic)

Haris i treba da pokazuje svoju raskoš

Rada je već godinama u srećnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, koji na društvenoj mreži Instagram često zna da objavi fotografije na kojima pokazuje izvajano telo. Međutim, takve objave pevačice ne smetaju.

– Ne, uopšte. Mora da se vidi ta raskoš (smeh). Zašto da ne. On ima šta da pokaže – rekla je Rada za Pink M.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Haris Berkovic (@_harisberkovic)

Kurir.rs/I.B.

reklama

1 KOMENTAR

  1. Pozdrav prijatelji, zovem se Marija Josip. Ja sam iz Sarajeva. Ovdje sam da bih prenio dobre vijesti potrebitima. Bila sam depresivna kad me supruga ostavila zbog drugog muškarca, jer sam tražio da prestanem raditi jer sam imao rak i slomio sam se. Oduzela mi je jedinu kćer, pa mi je jedina mogućnost bila umrijeti, pokušao sam je nazvati, ali ona me ignorirala, poslao sam joj SMS poruke i odjednom mi je odgovorila i rekla da je više ne zovem i ne šaljem, pa jednog dana Ući ću u kontakt sa svojim prijateljem na Facebooku i sve sam mu objasnio, a on mi je rekao da je i ranije imao iste probleme, upoznao me s čarolijom za magiju koja se zove Doktor Alaba, poslao mi svoj osobni e-mail i kontaktirao sam ga putem [ dralaba3000 @ gmail. com] i brzo mi je odgovorio, objasnio sam mu svoje probleme i rekao mi je da se ne brinem što je to učinio za toliko ljudi koji nikada nisu vjerovali u magiju, ali pogriješila sam što sam ga pokušala uvjeriti 24 sata da baci magiju i izliječi me raka i našao mi bolji posao i odjednom mi je poslao lijekove za svoju bolest, uzimala sam ih samo 2 dana i bila sam slobodna. Sutradan nisam mogao vjerovati svojim očima, netko je pokucao na moja vrata i taj dan nisam nikoga očekivao, odjednom sam to plakala moja supruga i nisam to mogla podnijeti, molila sam i tražila oproštenje, odmah sam dobio poziv iz moje tvrtke u kojoj sam godinama radio i unaprijeđen sam na mjesto direktora paragonske tvrtke u SAD-u, molim vas pomozite mi zahvaliti dr. Alabi na obnovi svega što sam prije izgubio, možete ga kontaktirati i putem whatsappa / viber sa svojim brojem telefona: +2349039885856.

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime