Početna Rijaliti ŠOK TVRDNJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Tari Ša nije prvi, bila je sa oženjenim...

ŠOK TVRDNJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Tari Ša nije prvi, bila je sa oženjenim Albancem! Simova se odmah OGLASILA

reklama

Otkako je ušla u vezu sa, tada oženjenim, reperom Nenadom Aleksićem ljubavni život Tare Simov privlačio je veliku pažnju, a ako je verovati Aleksandri Nikolić, Ša nije prvi zauzeti muškarac sa kojim je starleta bila. Aleksandra je u „Zadruzi” ispričala da Taru poznaje iz perioda kada je navodno bila u vezi s oženjenim Albancem, a tu romansu je, kako Nikolićeva tvrdi, starleta pokušavala da sakrije.

– Tara mi je mnogo puta radila iza leđa i moram da kažem da mi ona nije nikakva drugarica. Da nije iznosila laži o meni, ja ne bih iznela istinu o njoj, a istina je da smo obe bile s Albancima – rekla je Aleksandra i otkrila još jedan detalj iz Tarine veze. Razlika između mene i nje je u tome što sam ja bila sa muškarcem koji je razveden, a ona sa oženjenim – otkrila je Aleksandra, ali kako se činilo to repera Nenada Aleksića Ša nije preterano razočaralo.

Inače, nedavno je Marko Đedović izneo šokantne tvrdnje na Tarin račun koje je Nikolićeva potvrdila.

– Aleksandra zna Taru otkad je imala 16 godina. Izašle su zajedno u klub, Tara se tamo ubila od alkohola, pa je krenula da upada u krizu, trebao joj je kokain. Posle su izašle i tražile taksi, prošao je neki Turčin koji ih je pozvao da uđu u kola. Tara je uletela u kola, a potom je ušla i Aleks kako je ne bi ostavila samu. Posle je Tara podigla nogu na haubu i samozado voljavala se pred njim, a prvi put ga je videla u životu – istakao je nedavno Đedović, a mi smo pozvali Taru za komentar koja je najavila tužbe za bivše prijatelje.

– Aleksandra će dobiti opomenu pred tužbu, a Marka sam tužila. To što oni pričaju nema veze sa životom i ne znam zašto Aleksandra ima potrebu da me komentariše. Sve što je ona rekla, a tiče se mene, nema veze sa istinom – rekla je Tara i dodala da jedva čeka da se završi rijaliti kako bi bila sa svojim dečkom.

– Trenutno tražim stan za nas dvoje u kojem ćemo živeti zajedno. Jedva čekam da se sve završi i da budemo skupa – rekla je Tara.

kurir.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime