Početna Showbiz ANA ŠEVIĆ, SEVIĆ, KAKO GOD, JE JEDNA U NIZU: Lukasova BIVŠA razvezala...

ANA ŠEVIĆ, SEVIĆ, KAKO GOD, JE JEDNA U NIZU: Lukasova BIVŠA razvezala jezik: Život će mu se vrtjeti oko SONJE

reklama

Pevač Aca Lukas veliku pažnju je privukao autobiografskom knjigom “Ovo sam ja” u kojoj je ogolio dušu, a čiji delovi su već dospeli u javnost.

Aca je, kako je objasnio, u knjizi izneo svoj život od sredine, a osim brojnih afera koje su ga pratile, pisao je i o svađama koje je imao sa svojom najvećom ljubavi Sonjom Vuksanović s kojom ima ćerku Viktoriju.

Sonja je sada iznela svoj sud o svemu što je pisao njen bivši muž.

Podsetimo, Lukas je u svojoj knjizi naveo da ga je Sonja napadala da je vara s “kepecom iz Zvezda Granda”, a on ju je svojim odgovorima povređivao.

“Kako je naš odnos delovao na decu? Strašno! Nismo živeli zajedno, pa sam jednom, uoči puta za Cirih, svratio na Bežanijsku kosu. Hteo sam da vidim decu, Sofiju i Viktoriju. Ona me pritisla pitanjima i konstatacijama o mom sad momačkom životu. To nije bio govor, već smrtonosni rafali. ‘Pusti me, molim te, došao sam da vidim decu. Putujem za Cirih’. ‘Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da je*eš onog kepeca iz Zvezda Granda!’ Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem. ‘Taj kepec se bolje k**a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan!’ Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. ‘Da nećeš da me udariš! A?’ – pogan jezik čak i za razjarenu ženu…”, piše u Lukasovoj knjizi.

Sonja je nakon svega istakla da je šokirana pojedinim detaljima koji su izneti u knjizi, a onda je progovorila i o navodima da ju je Lukas varao sa Anom Sević.

“Mene odavno ne interesuje šta Aca radi, a pogotovo ne šta izjavljuje. Meni je on fascinantan, da se uopšte bavi mnome. A to u vezi sa Anom Sević ili još nekom od akterki u njegovom životu, to morate s njima da vidite. Mene to savršeno ne zanima! Ja sam odavno stavila tačku na to, a on što voli da priča o tome, to dosta govori o njemu. Potpuno je prevaziđena tema u mom životu. Ali, jako mi je drago što on ne može s tim da završi, u toj knjizi, je l’? Drago mi je, velika čast! (smeh)”, rekla je Sonja i potom objasnila da nijedna druga žena nije bila razlog njihovog razvoda.

“Ja ne znam zašto on onda u knjizi piše o nečemu o čemu neće da priča?! Odmah da vam kažem – ne postoji žena koja može da bude razlog za prekid našeg braka. Tu je hiljadu faktora bilo koji su mene doveli do toga da stavim tačku na brak i da čoveka ostavim. Ana Šević, Sević, kako god da se zove gospođa, koja god, je jedna u nizu. To je jedino što mogu da kažem. A, šta je tačno bilo i čime on pokušava i dan danas nekog da uvredi ili zašto priča o tome, to morate da vidite s njim ili sa raznim akterkama u njegovom životu, tim prolaznim avanturama”, objasnila je Sonja.

Na pitanje da li ima problem sa tim da, ukoliko je istina da ju je varao sa Anom Sević, to i kaže javno, Sonja je rekla:

“Ja ne znam s kim me je varao, pošto ja s njim nisam bila odavno. Tako da, ne mogu da kažem da me je varao. To je njegov izbor s kim je on posle bio i šta je radio, koga je on vodao po kolima. Ja sam njega ostavila zbog mnogo bitnijih, krupnijih i većih stvari, nego što je bilo koja žena mogla da napravi. Mene to uopšte ne interesuje. Ja neću uopšte da učestvujem u bilo čemu što Aca Lukas izjavljuje. Morate da razumete moju veliku želju da se konačno oslobodim priča vezano za Acu Lukasa! Mi imamo dete, čak imamo i sjajan odnos, funkcionišemo fenomenalno. Zašto on stalno ima potrebu da priča o Sonji i tim njegovim silnim pokušajima da me bilo kako uvredi, izazove? Ja imam drugi život. Neću da učestvujem u bilo čemu što on radi. Ali, da će knjigu sigurno prodati u većem tiražu, zato što konstantno priča o nekoj Sonji, to sigurno!”, dodala je.

Na pitanje zašto Aca neće javno da iznese ime osobe, nego je u knjizi spominje kao “kepeca iz Zvezda Granda”, Sonja kaže:

“To govori o tom odnosu. Zamislite da ženu s kojom ste nazivate kepecom? Ne znam šta da vam kažem. Šta vi očekujete od mene, posle pet godina, koliko sam ja sama i razvedena od njega? Da li vi mene razumete? Moja je kazna što sam ostavila Acu Lukasa i on pokušava na sto načina da me kazni zbog toga. (smeh) Ja sam se vrlo distancirala od svega. Glupo je da ja pričam. Ja ni o kome ne pričam, ni o čijem životu, pa ni o svom zbog njega takvog kakav je. Ja moram da sačuvam privatnost, mada je to jako teško u Srbiji, verujte. U Srbiji se sve poštuje, samo ne pravo neke žene. Vi čak ne smete da budete ni razvedena, ni srećno razvedena, to je sve propast. Ja njemu želim da nađe svoj mir i da mu prošlost više nije tema. Stvarno želim! On čuda čini, to govori o njemu, a ja mogu samo da ćutim i da gledam svoja posla. Nije lako, ali ja nemam izbora. Deo cirkusa ne želim da budem. Imam štošta da kažem, ali ne želim”.

“Iz poštovanja prema svima, svim akterima, a pogotovo iz poštovanja prema sebi i svojoj deci, porodici, dostojanstveno ćutim i trpim svakakve uvrede od strane mog bivšeg muža. S tim sam se pomirila, meni je to kao dobar dan. Ništa me tu ne uzbuđuje više. Žao mi je što je to tako, ali prosto je tako. Ne znam šta čovek pokušava od mene da napravi… Ceo život će mu se, izgleda, vrteti oko Sonje. Ali, nije do toga šta se priča, nego ko priča. Apsolutna bljuvotina mi je sve što radi, u svakom pogledu. To što želi da pokuša da uvredi bivšu ženu, on to ne može, naravno. Ali, tu uvlači i druge aktere, koje su mu bile prolazne avanture. E, to mora da vidi s njima, zašto to radi. To je jako ružno, sve što radi”, zaključila je Sonja.

Kurir.rs/S.M./Telegraf

reklama

2 KOMENTARI

  1. Moj bivši i ja prekinuli smo prije 1 godinu i 2 mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomio srce. Pokušao sam ga nazvati i obje linije su prekinute. Pokušao sam ga dobiti na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja, a oni su mi rekli da njihov sin kaže da me ne voli i ne želi me vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i dijete nije navršila godinu dana, nisam mogla vratiti ljubav. Opet sam bila zbunjena. Ne znam što da radim, a također sam ostala bez posla i nemam novca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i rekla joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju dr. Alabe koja joj pomaže kad ne može zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-pošte i rekao mi je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena bacila čaroliju na mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju, tako da će mi se suprug zauvijek vratiti i da će biti moja. Bilo mi je veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Suprug mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno vam hvala ovom moćnom i pravom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi još svojih predivnih poslova. Ako imate problem koji vas muči u životu, trebali biste se obratiti ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: dralaba3000@gmail.com ili ga putem svog whatsappa: +2349039885856

  2. Ovo je iz tvrtke koja je mogla pomoći toliko ljudi kako iz Indonezije, tako i iz Malezije i šire. Uspjeli smo pomoći raznim ljudima na raznim životnim poslovima i raznim kategorijama posla. Uspjeli smo dati zajmove za gotovo sve zajmove podnositelja zahtjeva u ovoj tvrtki i ako na bilo koji način imate bilo kakvih sumnji u vezi s nama, uputit ćemo vas na mnogobrojne kupce koji su od nas dobili zajmove kako biste mogli razjasniti sve sumnje. Uspjeli smo pomoći oboma bankrotirali i oni koji traže dodatni kapital za financiranje svog poslovanja u bilo kojem obliku Čak i u ovoj tvrtki, naš glavni prioritet od prvog dana do sada je osigurati da svi tražitelji kredita u ovoj tvrtki dobiju svoje kredite i mi smo tome vrlo predani osiguravajući gotovo 100% svih tražitelja kredita u ovoj tvrtki dobiva svoje kredite Ako i dalje sumnjate, obratite se našem najnovijem svjedočenju na dolje navedene kontakt podatke kako biste izbacili bilo kakav oblik sumnje iz misli _________ [WhatsApp: +6287818697754]

    Tvrtka ___ [ISKANDAR LESTARI KREDITNA TVRTKA]
    e_mail _________ [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
    WhatsApp ___ [+ 6282274045059]

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime