Početna Rijaliti Karić spavao sa Kijom: Nakon što je Kockareva isprozivala Stefana i Misicu,...

Karić spavao sa Kijom: Nakon što je Kockareva isprozivala Stefana i Misicu, oglasio se Osman i javno joj zaprijetio

reklama

Otac rijaliti učesnika Stefana Karića, Osman, nije ostao imun na kritike koje je sinoć njegovom sinu uputila pobednica “Zadruge 1” i pevačica Kristina Kija Kockar.

Naime, na zvaničnom Jutjub nalogu Zadruge, pojavio se klip sa naslovom “Kija na najfiniji način spustila misicu i Karića”, u kom Kockareva sa ironijom u glasu poručuje ovom paru da nastave kako su išli do sad, a Osmana je, sudeći po objavama na njegovom Instagram nalogu to pogodilo, pa je poručio sledeće:

– Kažu spustila ih “književnica”, njegovim izlaskom će napokon izaći i istina koja se dosada krila, da kar*na je bila – napisao je Osman, aludirajući na to da je njegov sin Stefan imao intimne odnose sa Kijom.

– Ja nisam slon, nisam ni konj, svestan sebe jer nikog ne je*em, nešto vam trebam, naivan nisam i stalno vas vrebam, znam i to, da sam desana vam ruka, ne trpim laž, od laži mi je muka. Uvek stojim iza svojih reči, nema od mene fan Zadruge veći. Deset mesta prazno pa tek onda drugi i treći, jer ja sam fan rijalitija najveći – zaključio je u svom stilu Osman u ovom obraćanju na Instagramu.

Kurir.rs/S.M.

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime