Početna Rijaliti Dalila Dragojević potvrdila da je izgubila bebu, pa se obratila javnosti potresnim...

Dalila Dragojević potvrdila da je izgubila bebu, pa se obratila javnosti potresnim riječima

reklama

Bivša rijaliti zvezda Dalila Dragojević i njen suprug Dejan Dragojević nedavno su saznali radosnu vest da će postati roditelji, međutim, usledio je veliki životni udarac.

Dalila je, nažalost, izgubila bebu, a u svojoj potresnoj objavi na društvenoj mreži Instagram, napisala je šta se dogodilo.

– Da, to je bio najlepši dan našeg života, dok nisu usledile komplikacije. Beta je prestala da raste… Ne mogu vam ništa više reći osim da smo tada bili najsrećniji na svetu, a par dana posle toga bili smo neko kome se svet srušio – priznala je Dalila.

– Nekada kada budem smogla snage da vam napišem šta se sve izdešavalo – napisaću… Već smo se zamišljali kako kupujemo sve za našu malu bebu, kako smo najsrećniji roditelji. Znate koliko nam je sve ovo značilo, ali eto, nije uspelo – napisala je Dragojevićeva i istakla da nema padanja i odustajanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

– Sve biva Božijom voljom i Božijim određenjem.. Sada samo želim da vam kažem “da uvek verujete u vaše želje, a dragi Bog će ih i uslišiti”. Nema padanja i nema odustajanja…Vaši Deki i Dalila – zaključila je Dalila u svojoj objavi i dobila bezbroj poruka podrške.

Kurir.rs/A.P.

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime