Početna Showbiz Ovo nije knjiga za odrasle, ako takvu budem pisao pojaviće se i...

Ovo nije knjiga za odrasle, ako takvu budem pisao pojaviće se i ona! Aca Lukas žestoko opleo po Jeleni Karleuši, novi rat na pomolu!

reklama

Njihov sukob neće prestati!

Popularni pevač Aca Lukas, nedavno je objavio svoju prvu knjigu “Ovo sam ja”, a tom prilikom krenule su i razne spekulacije o likovima koji se pojavljuju u knjizi.

Poznato je, da popularni folker i samoproklamovana diva Jelena Karleuša, nemaju lep odnos, pa iako često završe zajedno u medijima zbog njihovih svađa, Lukas Karleuši nije posvetio ni jednu jedinu reč.

Porazgovarali smo o tome sa njim, a on je eksluzivno za naš portal o Jeleni rekao da nije dovoljno bitna da se pojavi u njegovoj autobiografiji, te da ako bude pisao priručnik za odrasle, sasvim sigurno će joj više posvetiti od jedne reči.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

– Neki i neke , kako vidim očekuju cela poglavlja o sebi u knjizi. Naravno da o mnogima od njih nema ni reci a kamoli poglavlja , jer sam se u ovoj knjizi bazirao samo i iskljucivo na meni bitnim likovima , i u dobrom i u lošem kontekstu ! Ovi koji očekuju čitava poglavlja, bi trebalo da znaju da ovo nije “priručnik za odrasle“ , tako da iz tog raloga mnogima od njih nema mesta u ovoj knjizi ! Ako jednog dana budem došao u situaciju da pišem XXX štivo, ( u šta čisto sumnjam da će se desiti) svakako ću i njihove živote i karijerice uzeti u obzir!- rekao je Lukas ekskluzivno za portal “Republika.rs”.

republika.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime