Početna Senzacija INFO Novosti Ruše Šabanovu kuću u Krčedinu?! Goca ni za živu glavu ne da...

Ruše Šabanovu kuću u Krčedinu?! Goca ni za živu glavu ne da vikendicu, prijeti im gastarbajter, a ovo je prava istina

reklama

Kuća legendarnog Šabana Šaulića u Krčedinu se ruši, pišu neki mediji, ali Kurirov izvor blizak porodici Šaulić rekao je da se vikendica koja je bila omiljeno mesto pevača neće rušiti.

Naime, kako se navodil, pojavio se gastarbajter iz Nemačke koji ima plan da u Krčedinu gradi hotelski kompleks i to upravo na mestu gde je čuvena vikendica pokojnog Šabana.

Prema rečima izvora iz Krčedina, taj čovek je spreman na sve, pa uveliko ubeđuje komšije pokojnog Šabana da mu prodaju svoje placeve kako bi ostvario svoju zamisao, a na kraju planira da ubedi i Gocu, prenose beogradski mediji.

– Znam da Goca ni za živu glavu neće dati tu kuću jer je ona najlepša uspomena na pokojnog Šabana pored pesama koje je ostavio. Malo se više zaleteo taj gastarbajter, misli da je Goca od juče i tikva bez korena, ali neće mu to proći. Na silu i preko ucena se ništa ne može. E sad, tamo su se u Krčedinu meštani uplašili jer im on preti i ucenjuje ih, pa malo popuštaju pod pritiskom, ali sam siguran da Gordana neće dozvoliti da se uništi Šabanov raj na Dunavu – rekao je izvor za Scandal.

Međutim, izvor blizak porodici, otkrio je za Kurir da ove informacije nemaju nikakve veze sa istinom.

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime