Početna Intervju Nakon svih skandala, Janjušev rođeni brat Mihailo: Prihvatamo Maju, sve su bolje...

Nakon svih skandala, Janjušev rođeni brat Mihailo: Prihvatamo Maju, sve su bolje od bivše snajke!

reklama

Odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša veoma je turbulentan još od samog starta rijalitija “Zadruga”.

Ništa nije drugačije ni sada, a njihov odnos u velikoj meri uticao je i na njihove porodice. I dok se Majin otac Taki Marinković uvek rado odazivao domaćim medijima da odgovori na sve aktuelnosti, Janjuševi najbliži ne vole da se medijski eksponiraju. Ipak, to ne znači da s vremena na vreme nešto ne prokomentarišu na društvenim mrežama što privuče veliku pažnju.

Tako je sada Janjušev brat Mihailo sve iznenadio kad je objavio fotku Janjuša i Maje, a ono što je sve šokiralo jeste opis, iz koga se moglo zaključiti da nije u dobrim odnosima sa Enom, bivšom suprugom svog brata, da je svaka druga bolja od nje, pa i Maja, koju je prihvatio kao izbor svog brata.

Mi smo uspeli da dođemo do Mihaila, te da sa njim porazgovaramo o odnosu koji ima sa bratom, ali i kako gleda na njegovu vezu sa Majom, kao i u kakvim je zaista odnosima sa bivšom snajkom Enom.

– Digla se velika medijska prašina o mom storiju, gde sam napisao da je Maja bolja snajka od prošle. To stoji. Sve što sam hteo da kažem na tu temu, napisao sam u tih nekoliko reči – istakao je na početku razgovora za Kurir Stars Mihailo Janjušević.

Deluje da si ogorčen na Enu. Možeš li nam otkriti razlog? U kakvim su odnosima vaši roditelji sa njom?

– Niko iz moje porodice nije ostao u korektnim odnosima sa njom i zaista ne želim da više komentarišem o njoj.

Janjuš se više puta zaklinjao u tebe i vašeg brata Borisa da više nikad neće biti sa Majom, ali smo svi svedoci da je to pogazio i da nije ispunio obećanje. Kako ti gledaš na to? Da li si razočaran u brata?

– Janjuš se kleo u sve i svašta, pa je opet uradio po svom. Tako da ta njegova obećanja nisu uopšte relevantna. Niko to od nas ne shvata ozbiljno i naravno da na to gledano kao šalu.

A kako vaši roditelji gledaju na čitavu situaciju? Sigurno im nije lako.

– Otac i majka ne prate “Zadrugu”. Van tog sveta su i to ih uopšte ne zanima.

Kako ti gledaš na vezu Maje i Marka? Stalno se svađaju, raskidaju, često su na ivici teškog fizičkog sukoba?

– Maja i Marko su odličan tandem, mislim da je njima zanimljivo da se svađaju i da su se našli (smeh).

Kakvo je tvoje mišljenje o Maji?

– Sve sam rekao na svom storiju, što se mene tiče, biće bolja snajka od prošle.

Majin otac Taki ne može da podnese tvog brata. Naziva ga klošarom koji je ostavio porodicu, zavisnikom od kocke, manipulatorom. Kaže da je njihova ljubav bolesna. Šta imaš da mu poručiš?

– Što se tiče tog Takija, ne čitam, niti me zanima šta on objavljuje niti govori, ali ni generalno bilo ko iz Majine porodice.

Po medijima se pisalo da ste kao porodica ogorčeni na Marka i njegovo ponašanje, da više ne želite da imate bilo kakav kontakt sa njim. Da li je to istina i šta mu najviše zamerate?

– Mi kao njegova najbliža porodica uvek smo uz njega i uvek ćemo biti, šta god on uradio.

.

.


.

.

.

.

Kurir.rs/S.Đ./A.P.

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime