Početna Showbiz Brate, j.bo i pare i sve kad ti život ode: Đani otkrio...

Brate, j.bo i pare i sve kad ti život ode: Đani otkrio da mu je zbog opasnih likova ugroženo zdravlje!

reklama

Pjevač Radiša Trajković Đani priznao je da su se određeni ljudi s kojima se družio doveli do toga da mu se naruši zdravstveno stanje.

Iako je Đani u posljednje vrijeme u žiži interesovanja jer je njegov prijatelj iz Beča i poslovni partner, koji drži kafić, uhapšen zbog posjedovanja n.rkotika i oružja, pjevač je otkrio u kakvom je odnosu s tim čovjekom:

– Ja njega i njegovu porodicu znam kao divne ljude i prave domaćine. Družim se sa puno ljudi, a nikad nikoga nisam pitao čime se bavi i odakle mu pare. Šta mene to interesuje, zašto da guram nos gdje mu nije mjesto? Pa ni mene niko ne pita koliko zarađujem na nastupima. Moja Slađa sa njegovom suprugom ima neki mali procenat u jednom od tih restorana, ali to nema veze s tom pričom oko racije. Ja u Beču nisam bio više od godinu i po dana – tvrdi pjevač za Svet, koga su pitali s kim se od estradnjaka druži, da bi on otvorio dušu:

– Zbog tih opasnih i opakih likova sam dobio povišen šećer. Sve ih poštujem i cijenim, ali brate j.bo i pare i sve kad ti zdravlje ode. Poštujem sve, ali… Ma više me ništa od toga ne interesuje u životu. Uživam sa svojom porodicom, sa pravim prijateljima i glava me ne boli. Provodim vrijeme sa ženom, sinovima, snajkama, unučetom i vjeruj mi, baš mi je lijepo – iskren je Trajković.


.

.

.

.

.

ekskluziva.ba

reklama

1 KOMENTAR

 1. I precisely desired too thank you very much yet again. I do not know what I would’ve trued
  in the absence of the pointers ontributed by you concerning thiis field.

  Entirely was an absolute distresing concern in my view, but discovering
  the specialized avenue you handled that forced me to cry
  for fulfillment. Extremely happier for the information and expeect you comprehend what a
  poweful job you are undertaking instructing most people through the use of your blog.
  Most probably you haven’t come across any of us.

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime