Početna Rijaliti Sramota bi bilo da nismo mami kupili sat sa dijamantima: Tomović obradovao...

Sramota bi bilo da nismo mami kupili sat sa dijamantima: Tomović obradovao majku za rođendan pa se pohvalio na mrežama! (FOTO)

reklama

Nedavno diskvalifikovani učesnik “Zadruge”, Vladimir Tomović, o kom se ovih dana priča zbog navoda Mine Vrbaški da ju je ucenjivao da će ispričati sve o silovanju koje je doživela, podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama poklon koji je majci dao za rođendan.

– Voli te sin najviše na svetu. Srećan ti rođendan, majko! Možda si, kada je kalendar u pitanju, starija godinu dana, ali za mene si sve mlađa i lepša – napisao je on.

– Pohvale za osoblje hotela u Beogradu. Uđosmo Vladan (brat) i ja obučeni kao da ćemo da im popravimo vodokotlić u WC-u, a ponašali su se prema nama kao da smo plemićke krvi. Sramota bi onda bila da nismo mami kupili sat sa dijamantima – dodao je Tomović, dok se komentarima ispod ove njegove objave ne vidi kraj.


.

.

.

.

kurir.rs

reklama

1 KOMENTAR

  1. Ovo govedo nepismeno- vladimirka-vicgla Rastoder , pozira pred srpskim bogomoljama,provocira srbe, i vredja svog bioloskog taju. idi vladimirka dole u Bar i poziraj ,ispred kuce ispod tri rakete,eno ti ih pred kucom. vladimirkin pravi Babo- otac je sabrija rastoder, buregdzija i poslasticar iz starog bara. Vladimirkina majka, brkata virdzina,”prepostena”Ljljana, je u ono vrijeme, odmah poslije zemljotresa u crnoj gori pocetkom osamdesetih imala ljubavnu romansu sa doticnim buregdzijom-sabrijom rastoderom ,inace poreklom iz petnjice(bihora). vladimirkin otac je u to vrijeme obnove od zemljotresa u crnoj gori i ogromnih donacija, u Baru pronevjerio neku ciglu ,crijep i cement i zavrsio u bajbokani , dok je brkata Ljiljana u istinskoj romansi sa buregdzijom rastoderom,tu negdje krajem decembra 82 zacela ruzno Nosato mladunce Papige tj. Vladimirku. istina jeste da je vladimirka zaceta u ljubavnom vrtlogu strasti , ali stvarno tatino porijeklo cini je duboko nesrecnom.
    Vladimirka je ustvari burek majstora Rastoder Sabrije djelo ili frankenstajnov monstrum iz petnjice, sa bihora , oj Sabrija puska te pogodila, sto u vrijeme influence ostavi vladimirku , da joj brkata mama Ljiljana rajfeslus oko glave zakopcava i otkopcava.

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime