Početna Senzacija INFO Novosti Detalji i okolnosti smrti mladog takmičara “Zvezda Granda” Momira Lukovca

Detalji i okolnosti smrti mladog takmičara “Zvezda Granda” Momira Lukovca

reklama

Dvadesetčetverogodišnji mladi pjevač Momir Lukovac (24), inače učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, tragično je preminuo u utorak, potvrđeno je “Blicu”.

Brojne Momirove kolege iz takmičenja, ali i Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore objavile su na društvenim mrežama da je talentovani muzičar preminuo, ali niko nije objavljivao detalje njegove smrti, kao ni okolnosti.

Vijest o njegovoj smrti potresla je njegove kolege, koje su se u toku večeri i noći opraštale emotivnim porukama od muzičara rođenog u Banjaluci.

Dirljivim porukama su se njegove kolege opraštale od ovog mladog pjevača na društvenim mrežama. Među prvima se oglasila njegova koleginica i prijateljica Krstinja Todorović, koja je objavljivala klipove Momirovih nastupa.

Takođe, učesnik Zvezda Granda Bojan Živaljevic Žile objavio je fotografiju sa Momirom.

Gledaoci su Momira posljednji put u Zvezdama Granda mogli gledati prije dva mjeseca, u emisiji koja je emitovana u februaru tekuće godine. Tada je pjevao pjesme Prokleta je violina Saše Matića i Da me je ona voljela, koju u originalu izvode, pored Matića, Mile Kitić i Aca Lukas.

Lukovac je imao 24 godine, a živio je u Podgorici. Kako nezvanično Senzacija.ba saznaje Momir je sebi presudio zbog djevojke. U momentu smrti bio je kod nje.

 

 

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime