Početna Intervju Šok intervju Dragane Mitar: Stala u odbranu ljubavnice Maje, iznijela prljav veš...

Šok intervju Dragane Mitar: Stala u odbranu ljubavnice Maje, iznijela prljav veš Janjuša i Čorbe, pa se dotakla Ša i Tare

reklama

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Dragana Mitar žestokoje isprozivala Marka Janjuševića Janjuša, pa je stala u odbranu svoje prijateljice Maje Marinković, tvrdeći da je on kriv zbog toga što zadrugarku cela nacija proziva jer je ušla u vezu sa oženjenim čovekom, a bivši košarkaš je na svoju ruku prevario suprugu.

Ona je nikad iskrenije govorila o trenutnom odnosu dvoje zadrugara, pa je ispričala da bi volela da s Janjušem porazgovara o svemu kada bude izašao s imanja.

– Maju mnogo volim, svi znaju koliko smo nas dve bliske, ali ona je, jednostavno, slaba na Janjuša. Milion puta sam joj rekla da ne treba da ima ništa s njim i da bi bilo najbolje da u rijalitiju nađe nekog normalnog dečka, ali nikako da me posluša. Cela nacija je mrzi i naziva ljubavnicom. Govori se svašta za nju. Ne sećam se kada sam pročitala neki lep ili pohvalan tekst o njoj otkako se smuvala s njim. Ne znam šta treba da se desi da ona izađe iz tog toksičnog odnosa, ali ovako ne ide više. Strašno mi je što je na sebe stavila neku ružnu etiketu samo zbog te veze. On bi svaku u rijalitiju opalio, muškarac je i kad je ženu prevario s jednom, ko kaže da neće i sa ostalih 100?!

Šta treba da se desi da bi se Maja sklonila od njega? – Ništa! Ona je čas zaljubljena u njega do neba, a čas ne može da ga gleda. Ne znam šta da mislim, ali verujem da ću da nastavim da joj pričam da ga se kloni. Drugarica mi je i ne vidim šta je sporno da kažem šta je najbolje za nju.

A kako komentarišeš njenu vezu sa Čorbom?

– Nije trebalo da se smuva s njim, ne podržavam tu vezu takođe, ali mi je drago bilo kada sam videla jer sam pomislila da će bar nakratko da se skloni od Janjuša. Na kraju sam bila u pravu. Vratila mu se ponovo, a sad ne znam ni u kakvom su odnosu.

Da li si ispratila poslednje ispade Miljane Kulić?

Ne znam šta da mislim. Nekako sam uvek imala neformirano mišljenje o njoj. Ona uvek traži kadar, I spremna je na sve zarad rijalitija, verujem da ne razmišlja o posledicama. Ona ima dete i trebalo bi maksimalno da vodi računa o tome šta radi u rijalitiju, ali mi se čini da je sve gora i gora. Ne znam šta bih još rekla o njoj.

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević, misliš li da među njima ima neke hemije?

– Oni su mi čudni od samog početka. Ne znam kako se već jednom ne odluče za to da li će da idu na neke duže ljubavne staze ili ne. Totalno su mi detinjasti.

Mnogo se devojaka dovelo u ovoj sezoni u vezu sa prostitucijom, je l’ znaš nešto o tome?

– Ne znam mnogo toga jer nisam bliska s mnogo devojaka u ovoj se prostitucijom, ali verujte mi da je to suludo jer je ona uvek imala sve pored oca Takija. Devojka je imala razne veze, ali to nikako ne znači da voli često da menja muškarce.

Da li su Mina Vrbaški i Filip Car jedno za drugo?

– Mislim da je Mina vrlo mlada devojka i da nema potrebe da sada ulazi u neke ozbiljne veze. Vidim da se non-stop svađaju iako je to na početku sve bilo bajno i sjajno. Ne znam šta bih rekla, osim da treba da popričaju kao sav normalan svet o problemima koje imaju, a ne da se mučno vređaju svakodnevno.

Ko ti je najdosadniji u ovoj sezoni? – Dosadan mije Brendon otkako je ušao jer ništa novo nije pokazao. Ne znam koja je poenta njegovog ulaska, bio mi je ranije mnogo zanimljiviji. U isti koš mogu da stavim i Lepog Miću, Sandru Rešić i Anu Bulatović.

.


.

.

.

kurir.rs/s.republika/rijaliti

reklama

17 KOMENTARI

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime