Početna Rijaliti Mišelov brat kivan na bivšu Zadrugarku! Otkrio šta će uraditi i spomenuo...

Mišelov brat kivan na bivšu Zadrugarku! Otkrio šta će uraditi i spomenuo Miljanu Kulić: Sprema se tužba?!

reklama

Saša Gvozdenović, brat zadrugara Mišela Gvozdenovića, je prokomentarisao gostovanje Zorice Erić, koja nije imala lepe reči za njegovog brata, te je govorila kako je čula da je on krao bakšiš na nastupima.

– Šta reći? Da bi ušao u rijaliti očigledno treba da se na nekoga okomiš, ona izgleda ne poznaje nikog od zadrugara i onda je najlakše na Mišela. Oni se znaju, videli su se dva, tri puta u životu. Ide tužba, ja ću se konsultovati sa advokatom, sutra ću ga pozvati, videću šta su mogućnosti, ali najbolje je “cepiti” po džepu – rekao je on, pa se osvrnuo na učešće svog brata:

– Zadovoljan sam, on je takav kakav je – rekao je Saša.

Miljana ima i anđela i đavola:

– Nije istina da nam je ona krečila kuću u roze, ako može sama da okreči 300 kvadrata u roze, onda ne znam stvarno. Ja sam ga na kraju podržao da uđe, ali nije mu bilo lako. Znao je šta će tu biti, kako će se ona ponašati, ona kao da ima anđela i demona u sebi, čas je dobra sa tobom, čas je loša. U principu, ako je do zezanja, može da se zeza sa njom, a sada je ona novi start napravila otkako se ošišala, mislim da će to biti super – rekao je Saša o Miljani u emisiji “Pitam za druga”.


.

.

.

.

Kurir.rs/M.M.

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime