Početna Rijaliti Kolabirao od bijesa! Ša opljuvao Taru i Ivanu za sve pare, svalio...

Kolabirao od bijesa! Ša opljuvao Taru i Ivanu za sve pare, svalio krivicu na njih dvije, pa se obratio SUPRUZI: ‘Ja nisam treća sezona, ja sam dijete sa ulice, progledaj mi kroz prste’ (VIDEO)

reklama

Više nije mogao da izdrži!

Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom zbog svađe sa Tarom Simov koja se desila tokom žurke, a Sandra Rešić, Lepi Mića i Marko Đedović.

Ja nisam treća sezona, ja sam dete sa ulice, rastao sam u teškom stanju, ja sam dete sa ulice, mene niko ne drk*! Ja nisam lažan lik! Neću pitanja, crnog stola i k*rčeva! – urlao je Ša kao nikad do sada.
100 puta sam joj rekao da ne priča o bivšima, nemoj, bre! Ako ti kažem da ne naručuješ, nemoj, nemoj ni da asocira!

Sandru bih zagrlio zato što mi je kao sestra, draga mi je osoba, ne zato što bih je j*bao! Hoću da osetim da me neko voli! Izbegavam nju, izbegavam sve! – urlao je Ša.
Ali to su vam gluposti, šta ima da izbegavate?! – upitao je Marko.

Umesto da me voliš kao majku, ti mi se us*ravaš! Stefane, za tebe pesma, što me j*beš, kad zna da će da me poremeti! Ja nisam smrad, nisam ološ! Kuće sam izgradio ljudima, uđem u rijaliti da mi neko kaže da sam g*vno, ova me ostavi što blejim sa nekim! K*rve neke u salon dolaze, bivši su bili do j*ja, pa šta sam ja? Šta ja loše radim, jesam li ja lud? Ja ne vidim šta loše radim! Svakome sam ovako titrao j*ja! Pa i da uradim nešto, pa progledaj kroz prste! – vikao je Ša.


.

.

.

.

pink.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime