Početna Senzacija INFO Novosti Gastozova vjerenica žrtva prevare: Naida papreno platila, a oni joj uništili lice

Gastozova vjerenica žrtva prevare: Naida papreno platila, a oni joj uništili lice

reklama

Naida je sve objavila na svom Instagram storiju, kako je izgledala pre tretmana, kako sada izgleda, kao i šta joj je “doktorka” savjetovala

Još jedna žrtva nestručne kozmetičarke o kojoj bruji region.

Ovog puta reć je o nekadašnjoj učesnici rijaliti programa “Parovi”, Naidi Gadžo, vjerenici takođe rijaliti zvezde i pjevača Nenada Marinkovića Gastoza.

Naida je odlučila da raskrinka “doktorku” koja je nestručnošću i kozmetičkim tretmanima (koji ako ih rade profesionalci nisu opasni) izazvala opekotine i potencijano nekrozu kože kod brojnih mušterija. Tretmane naplaćuje papreno, čak do 2.000 evra, a kako je starleta sama otkrila, ona je “još i dobro prošla” u poređenju sa drugima.

Tokom tretmana pitala je “zašto smrdi”, na šta je doktorka rekla da je to normalno…

Naida je sve objavila na svom Instagram storiju, kako je izgledala pre tretmana, kako sada izgleda, kao i šta joj je “doktorka” savetovala…

Da podsetimo, na tagovan Instagram profilu mogu se videti uznemirujuće slike žena koje su se podrgnule tretmanima u spornom salonu. Ove žrtve su odlučile da upozore druge ljude, jer tvrde da su im od tretmana u jednom salonu ostali ožiljci, otoci, a sve zbog nestručnog rada.

 


Najgore su prošle one koje su se podvrgle tretmanu plazma penom, nehirurškoj metodi podmlađivanja kože, uklanjanja bora, ožiljaka na licu… Tretman može da se radi na celom licu, a nakon tretmana ostaju mikroopekotine koje se vremenom pretvaraju u kraste, koje bi trebalo da otpadnu nakon nedelju, najviše deset dana.

Isto se desilo i Naidi, ali crvenilo je ostalo, iako to ne bi trebalo da bude slučaj.

alo.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime