Početna Rijaliti S njim je varala muža: Javili smo Edu da se Dragana Mitar...

S njim je varala muža: Javili smo Edu da se Dragana Mitar zvanično razvela od Siniše, o njegovoj reakciji će se pričati

Evo kako je dočekao vesti!

Dragana Mitar, bivša učesnica “Zadruge”, danas se i zvanično razvela od supruga Siniše Dragutinovića. Iako već dugo nisu zajedno, na brak je tek danas stavljena tačka, a nekadašnja učesnica rijalitija lepe vesti potvrdila je za naš portal.

– Istina je, sad sam zvanično razvedena! Srećna sam, baš sam srećna, konačno da se i to završi, ovako zvanično! Dočekala sam posle dve godine da se konačno razvedem, a dobila sam alimentaciju i starateljstvo nad sinom, Jovan je sa mnom – ushićena je bila jutros Dragana.

O novitetima ubrzo smo obavestili i njenog bivšeg dečka Edisa Fetića, učesnika treće “Zadruge”, sa kojim je uplovila u strastvenu romansu još tokom svog braka sa Sinišom (dok je on takođe varao svoju suprugu Zilhu Karišik Fetić, od koje se nedavno razveo).

Stvarno? Ja njoj želim sve najbolje, kao i uvek… Stvarno je tako. Ne bih da se mešam, zaljubljen sam i srećan – bilo je sve što nam je rekao Edo, koji je ostao tajanstven kada smo ga upitali da nam obelodani identitet svoje lepše polovine.
– Nije iz Srbije… Polako, čuće se. Ozbiljna je priča – u svom stilu poručio je Fetić.


.

.

.

.

pink.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime