Početna Senzacija INFO Novosti Veljko Ražnatović opleo po Balaševiću: Da li ste normalni? Ne zaslužuje nikakav...

Veljko Ražnatović opleo po Balaševiću: Da li ste normalni? Ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje!

reklama

Čuveni kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u 67. godini. Od Balaševića su se oprostili njegovi sugrađani u centru Novog Sada i ispred njegovog doma, Beograđani su palili svijeće kod Doma sindikata i Sava centra, ali i cijela Juga od Vardara do Triglava.

Veljko Ražnatović, sin Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana se oglasio na svom Instagram profilu, pa iznio drugačiji stav od ostalih.

Naime, on je objavio snimak jednog koncerta koji je Balašević održao u Zagrebu, na kom se tada obratio publici ovim riječima:

“Ja inače pjevam na svom maternjem hrvatskom jeziku ali postoji jedan problem, ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, tzv srpski”, rekao je Balašević tada, na šta je Veljko napisao:

“Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi piš.mo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j.be nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je.ote i koliko faca imate”, napisao je on.


.

.

.

.

.

.

ekskluziva.ba

reklama

7 KOMENTARI

  1. Pa koliko morate biti ograničeni , čovjek nije pljuvao po niti jednom jeziku ni narodu , prenesenim značenjem je rekao da iako priča srpski da ga i Hrvat razumije tj. da ne pravi razliku jer njemu smo svi jedan narod. Ali ne čudi me za Veljka , nisam to od njega ni očekivala da razumije ipak moraš malo imati i soli u glavi i kućnog odgoja također, a ne biti odgajan zločinačkim postavkama i metodama, bez imalo moralnih vrijednosti.

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime