Početna Rijaliti Otkrivena velika tajna iz Zadruge: Ša poslao bitnu poruku svojoj ženi, radi...

Otkrivena velika tajna iz Zadruge: Ša poslao bitnu poruku svojoj ženi, radi se o preljubi

reklama

Mnogo se spekuliše o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga”, Ivana Marinković prokomentarisala je aktuelne ukućane Bele kuće. Osvrnula se na svoj odnos sa Paulom Hublin, ali i prokomentarisala odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

– Paula je rekla da je Kendi lep i želela je da uđe, jer voli takve muškarce. Ona mene podseća na moju sestru, jako je borbena, harizmatična, ima mnogo kvaliteta, ali i mana. Momente sa Tomom joj ne bih dozvolila. Ona je i te kako naivna, bez obzira što to pokriva svojim stavovima, ali je i te kako emotivna i naivna. Fran je dobrica, njemu se u očima vidi da ti ne misli ništa loše i kad se svađate – rekla je Ivana.

Mnogo se spekuliše o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, a ona je otkrila šta misli o njima i priznala da ju je reper zamolio da objasni sve njegovoj ženi.

– Užas! Oni su najveća katastrofa u kući. Samo se nagađa, ne pričaju o tome mnogo u kući. Krivim ih oboje, ceo odnos je nenormalan! On priča jedno, a radi drugo. Pričala sam mu da se skloni, vidim da mu ulazi u glavu, rekao mi je da objasnim njegovoj ženi… A kada sam izašla videla sam šta radi. Zašto bih ja bila budala? Zbog koga? Mislim da će on pobeći iz rijalitiji, svestan je sebe i šta bi mogao da napravi, svi su mu krivi osim samog sebe – zaključila je Marinkovićeva u emisiji “Pitam za druga”.


.

.

.

.

espreso.co.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime