Početna Senzacija INFO Novosti Karleuša očitala bukvicu Veljku: Đorđe je bio veliki jugoslovenski sin, a ti...

Karleuša očitala bukvicu Veljku: Đorđe je bio veliki jugoslovenski sin, a ti si sin ratnog zločinca i kriminalca, otac ti je crna mrlja u srpskoj historiji!

reklama

 

Jelena Karleuša ne dopušta da se skrnavi ime Đorđa Balaševića, te je odmah reagovala na skandaloznu objavu Veljka Ražnatovića, koji je prethodno napisao da kantautor ne zaslužuje nikakav pomen i nikakvo sjećanje.

– “Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi p.šamo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvek krivci i da izvinete j.be nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je.ote i koliko faca imate”, napisao je Veljko, uz snimak Balaševićevog koncerta iz Zagreba. Jelena mu je ubrzo očitala lekciju:

– Đorđe Balašević je veliki srpski sin, veliki jugoslovenski sin. Lik koji je šmekerski inteligentno i duhovito drmao kavez svim malograđanima i šatro patriotama sa ovih prostora. Voljen i cijenjen od Vardara pa do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ratnog zločinca i kriminalca, čovjeka koji je crna mrlja u srpskoj historiji i bruka ovog naroda. NE DOZVOLJAVAM da se ovako skrnavi ime Đorđa Balaševića! Ne dozvoljavam! – napisala je Jelena Karleuša.


.

.

.

.

.

ekskluziva.ba

reklama

3 KOMENTARI

  1. Karleuša ti si smeće o čemu ti pričaš.
    Boli me *urac za Arkana i njegove on je odavno mrtav!
    A govno Balašević srao i pljuvao po Srbima dok je živeo u Mariboru imao sam prilike da ga čujem tamo. A šta je lupetao na nastupu u Zagrebu videlo se na snimku koji je deljen preko Vibera dok ga nisu sklonili da se ne vidi da je ustaša.

  2. Bravo Jelena,eto našao se ko će da komentarise Srbe..sin ratnog zločinca,četnika da komentarise jednog velikog čovjeka koji je ujedinio bivšu Jugoslaviju na najpozitivniji način..dosta je reci da porodica Balašević može da se kreće gdje god hoće a ovi zločinci i njihova sjemena NE

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime