Početna Rijaliti VEČERAS ĆE USLIJEDITI NEZAPAMĆENI HAOS! Troje novih stanara useliće se u Belu...

VEČERAS ĆE USLIJEDITI NEZAPAMĆENI HAOS! Troje novih stanara useliće se u Belu kuću, zadrugarima će pasti vilice kad vide nove cimere!

Nastaće prava pometnja!

Veliki šef i ove subotnje večeri priprema za zadrugare ogromno iznenađenje, o kojem će se dugo pričati. Naime, pored emisije ”Pitanja novinara” od koje strepe svi ukućani, ove večeri ih očekuje i dolazak novih cimera na velelepno imanje, a zadrugari nisu svesni šta im se sprema!

Naime, Bela kuća ove noći postaće bogatija za tri nova člana, a zadrugari ni ne slute o kome se radi. Jedno je sigurno, a to je da mnogima neće biti dobro nakon ulaska novih učesnika u ”Zadrugu 4”, kao i da će uslediti nezapamćeni haos na najpoznatijem imanju na našim prostorima.

Jedan od takmičara koji će ove noći ući u Zadrugu je Stefan Karić, dečko koji je ostavio upečatljiv utisak u prošloj sezoni ovog rijalitija.

Pored toga što se pokazao kao kulturan i dobar dečko, Stefana su “salijetale” skoro sve učesnice, pa pretpostavljamo da će ukućankama oči zasjati kad ga ugledaju večečras. Ovaj video to i dokazuje:

 

Onaj kome sigurno neće biti drago da vidi Karića je Vladimir Tomović koji je Stefanu zamjerio što se sprijateljio sa Mensurom Ajdarpašićem, nakon što je Vladimir diskvalifikovan.

Stoga, večeras ne propustite ”Pitanja novinara” i ”Vanredno ubacivanje”, nakon kojeg više ništa neće biti isto na velelepnom imanju!


.

.

.

.

pink.rs

1 KOMENTAR

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime