Početna Rijaliti Pričaju da je Kenan imao odnose sa rođenim bratom Edinom: Sada se...

Pričaju da je Kenan imao odnose sa rođenim bratom Edinom: Sada se on oglasio i jasno stavio do znanja o čemu se tu radi!

Maneken Kenan Tahirović nedavno je ostao bez oca, zbog čega je morao da napusti rijaliti na nekoliko dana.

Velelepnim imanjem je počela da kruži priča kako je Kenan Tahirović imao s..sualne odnose sa svojim rođenim bratom Edinom. Sve to je pokrenuo Lepi Mića koji ga je i javno optužio.

Iako je pokušao da se opravda, Kenanu to nije pošlo za rukom, a ekipa „Alo!“ kontaktirala je njegovog rođenog brata Edina, koji je rekao da Lepi Mića namjerno plasira takve informacije kako bi diskreditovao Kenana.

– Priče koje se plasiraju o mom bratu u „Zadruzi“ o tome da je homos..sualac i da je imao s.ks sa mnom, njegovim rođenim bratom, gnusne su laži. Sve to potiče iz Sarajeva. Ljudi koji nas ne poznaju često su nas viđali u gradu kako se zabavljamo, izlazimo noću, veselimo se i grlimo. Od toga su krenule priče da smo gej – počinje priču Edo, piše Alo.

– Sve su to čuli zadrugari, između ostalih i Lepi Mića, koji je prenio ove neprovjerene informacije. Kada je saznao da su to izmišljotine, bilo mu je krivo, pa je pokušao da se izvadi, ali džabe. Pokazao se kakav je i on i još neki zadrugari koji su spremni na sve kako bi uzdigli sebe, a spustili druge. Zapravo je obrnuto – rekao je Edo i istakao da bi bio veoma sretan kada bi njegov brat pobijedio u rijalitiju.

– Kenan je primjer kulturnog i lijepo vaspitanog momka. Eventualna pobjeda u „Zadruzi“ bi značila da u ovom čudnom svijetu mogu da isplivaju prave vrijednosti, a ne prostakluk, nasilje i nemoral, po običaju – završava Edo.

Ukoliko je suditi komentarima gledaoca Zadruge, Kenan za sada važi za ozbiljnog favorita, pa bi neko kulturan i povučen, napokon mogao odnijeti glavnu nagradu rijalitija.


.

.

.

.

ekskluziva.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime