Početna Rijaliti EKSKLUZIVNO Budući roditelji broje sitno do porođaja, Vuku zabranili da uđe na...

EKSKLUZIVNO Budući roditelji broje sitno do porođaja, Vuku zabranili da uđe na Oljin pregled!

Reperu Vuku Mobu konačno se ostvarila želja da bude sa verenicom Oliverom, od koje se bukvalno ne odvaja od kada je napustio “Zadrugu”.

Naime, reper je i u rijalitiju svakoga dana svih prethodnih meseci isticao kako jedva čeka da zagrli svoju dragu, koja je u drugom stanju, kao i da uzme u ruke njihovu ćerkicu koja će kroz nekoliko nedelja doći na svet.

Jednom od najperspektivnijih muzičara mlađe generacije, ali i odličnom rijaliti igraču, produkcija Televizije “Pink” omogućila je da poslednje dane pred Oliverin porođaj porodica Gojković provede skupa, ali i da budući tata obezbedi ćerki i majci sve što im je neophodno.

Kako smo saznali, Vuk Mob svakodnevno obilazi radnje sa dečjom opremom, bavi se i opremanjem sobe za bebu, a sa budućom suprugom odlazi i na lekarske preglede kako bi se uverio da je sve u najboljem redu. Paparaco “Alo!” je pre dva dana uslikao buduće roditelje u centru srpske prestonice kako odlaze u jednu privatnu ginekološku ordinaciju na ultrazvuk.

Budući tata je sve vreme držao Olju za ruku, a kada su stigli kod lekara, on je morao da je sačeka ispred ordinacije budući da zbog trenutne epidemiološke situacije nije dozvoljeno da više ljudi bude u zatvorenom prostoru.

Sreću, ponos i zahvalnost nije mogao, a ni želeo da sakrije, pa je svoju voljenu grlio i ljubio i mazio po stomaku i nakon što je napustila ordinaciju i pokazala mu snimke bebe. Ni to što su se nalazili na prometnoj ulici na Bulevaru, ni to što su ih prolaznici zagledali, a fanovi zaustavljali nije ga sprečilo da sa svojom Oljom razmenjuje nežnosti.

Vuk Mob će naredna tri meseca provesti sa verenicom, ali i sa bebom. Nakon toga, on će se vratiti u “Zadrugu”.

Ne sumnjamo da će uz svoju porodicu, kao i novog člana koji će im se uskoro pridružiti, napuniti baterije i vratiti se jači nego što je bio ikada pre.


.

.

.

.

alo.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime