Početna Rijaliti DRAGANA MITAR UHVAĆENA SA EDISOM! Pukla tikva sa biznismenom, pa se vratila...

DRAGANA MITAR UHVAĆENA SA EDISOM! Pukla tikva sa biznismenom, pa se vratila BIVŠEM, a evo gdje je viđena sa njim i sinom JOCOM!

Bivša modelsica Dragana Mitar nedavno je uživala na luksuznoj destinaciji sa novim dečkom, poznatim biznismenom, a sada je uhvaćena u društvu bivšeg ljubavnika, Edisa Fetića.

Nakon što su izašli iz “Zadruge”, Dragana Mitar i Edis Fetić nisu bili u dobrim odnosima. Prekinuli su romansu, a bivša modelsica je našla novu ljubav, biznismena Đorđa, sa kojim je nedavno išla na luksuzno letovanje u Egipat.

Kako je istakla, on joj je posle mesec dana zabavljanja poklonio automobil. Ipak, ta veza je pukla! Dragana je uhvaćena kako šeta sa Edisom po tržnom centru u Beogradu, a tu je bio i njen sin Joca.

Zajedno su šetali, kupovali i delovali srećno i nasmejano. Bivša rijalitija učesnica je na pitanje da li se viđa sa Edom odgovorila:

“Ni u kakvom. Niti se čujemo, niti se viđamo. On mene ne zanima uopšte više.”

Kada joj je rečeno da su viđeni u jednom tržnom centru, ona je promenila priču.


“A to, pa da videli smo se na kratko, popili smo piće, ali nismo ni u kakvim odnosima osim prijateljskim. Ja bih popila kafu i sa bivšim suprugom, a kamoli sa Edom”, istakla je ona, pa na pitanje šta joj je dečko rekao na to što ispija kafe sa bivšim partnerima, Dragana Mitar je bila vrlo kratka.

“Nemam dečka. Nisam u vezi već dve nedelje”, zaključila je Dragana.
.

.

.

.

kurir.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime