Početna Senzacija INFO Novosti TOLIKO JE DOBRA BILA, POPOVIĆ JE PITAO KOME ŽELI DA BUDE MENTOR:...

TOLIKO JE DOBRA BILA, POPOVIĆ JE PITAO KOME ŽELI DA BUDE MENTOR: Očarala je žiri, kakav glas, kakav stas

Ono što je ona pokazala, rijetko ko pokazuje ne u ovom takmičenju nego u životu i na ovoj Planeti. Njen nastup morate pogledati.

Večeras se u drugom duelu pojavila djevojka koja je bukvalno očarala žiri. Članovi stručnog žirija nisu mogli vjerovati šta vide i slušaju, pa su na kraju njenog nastupa odlučili i ustati i aplaudirati joj.

U pitanju je Zorja Pajić, mlada Beograđanka koja se prvi put pojavila u Zvezdama Granda i osvojila sve glasove, pa je tako mogla da bira mentora, ali je odlučila da ne mijenja Aleksandra Milića Milija, koji je i doveo u takmičenje.

“Od malih se nogu bavim pjevanjem, ali tek nedavno sam shvatila da je muzika moj san”, objasnila je takmičarka kad je Sanja Kužet pitala gdje je bila sve ove godine.

Na sceni Zvezda Granda predstavila se prvo pjesmom ”Živote moj” Usnije Redžepove, a onda i numerom ”Tango”, jedne od najpopularnijih rok grupa, Negativ.

Kako je rekla ova Beograđanka počela je pjevati, htjela je početi i nastupati, ali onda je počela korona, a nije imala ni benda…. Kako god, vrijeme je pred ovom 24-ogodišnjakinjom iz Beograda koja je, primjetno je, izuzetno posvećena muzici.

“Ona je otkrovenje takmičenja”, kazao je Dragan Stojković Bosanac za ovu kandidatkinju, dok je Marija Šerifović istakla da ono što je ona pokazala rijetko ko

. .

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime