Početna Rijaliti OVO NIKO NIJE ZNAO! KENAN TAHIROVIĆ BIO U VEZI SA OVOM PINKOVOM...

OVO NIKO NIJE ZNAO! KENAN TAHIROVIĆ BIO U VEZI SA OVOM PINKOVOM VODITELJICOM! Zbog njega je ostavila fudbalera

– Kad smo se upoznali bili su zajedno, onda sam ja došao u Beograd i tad mi je rekla da su raskinuli – kaže Kenan na temu Marijine veze sa Ljubišom Rankovićem

Voditeljka televizije Pink Marija Egelja nešto više od 4 meseca bila je u vezi sa Kenanom Tahirovićem.

Par se upoznao u Sarajevu, nakon čega su započeli ljubavnu vezu. U vreme kada su se upoznali lepa Marija je, kako nam Kenan kaže, i dalje bila u vezi sa Ljubišom Rankovićem, nekadašnjim fudbalerom, sada pomoćnikom Vuka Rašovića u Al Dafri, klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Tragom informacije da su bili u ljubavnoj vezi pozvali smo Kenana koji nam je to i potvrdio, rekavši da mu je Egelja u tom trenutku rekla da ima dečka, ali da je potom, upravo zbog njega, raskinula sa Rankovićem.

– Jeste… Daj, sad, nemoj me… Šta da kažem… – počeo je Kenan zbunjeno kada smo ga pitali da li je istina da je bio u vezi sa voditeljkom.

– Upoznali smo se u Sarajevu ,nekad prošle godine, manje više je tu sve počelo. To mi je tema, totalno – nastavio je Kenan koji, inače, ulazi u Zadrugu 4.

– Ne želim nju da uključujem, bezveze mi je. Rekao sam odmah da jeste istina, ali ne bih da pričam o detaljima. Istina je i to je to – dodao je.

– Završilo se to, ali sad smo prijatelji. U vezi smo bili, par meseci, nije to dugo trajalo. Možda 4-5 meseci. Završilo se nekad početkom ove godine, februar, mart. I zbog daljine, imali smo totalno nebitnih prepirki… Ona je tamo, ja sam ovde. Ja tada nisam imao ambicije da dođem u Beograd, ona nije imala ambicije da dođe ovde. Ali, nismo se svađali. Prijatelji smo ostali, skoro sam bio tu, videli smo se – objasnio je Tahirović.

Kada smo ga upitali da li je Marija u vreme kada su oni bili zajedno i dalje bila u vezi sa dugogodišnjim dečkom Ljubišom Rankovićem, rekao je:

– Mislim da su prekinuli… Ona mi je rekla da su prekinuli, a da li su održavali kontakt, odnos, nemam blage veze. Mi kad smo se upoznali bili su zajedno, onda sam ja došao u Beograd i tad mi je rekla da su raskinuli. Nije ništa bilo među nama dok su bili zajedno. Rekla je da se prekinuli i tek je onda bilo nešto među nama – tvrdi Kenan.

Konkretno, Marija i Kenan upoznali su se na snimanju emisije “Dejana talk show”, nakon čega su se družili u jednom lokalu, a onda su nju i prijateljicu Kenan i njegov brat otpratili do hotela.

– Tada ništa nije bilo. Ona je posle došla u Sarajevo, zbog mene. Jesam se zaljubio, dok je trajalo sve je super bilo – kaže nam Kenan.

– Ona je htela da vidi da li je to to među nama, a onda je odlučila da prekine sa dečkom. Valjda zbog mene, tako mi je rekla.


.

.

.

.

espreso.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime