Početna Rijaliti JEZIVO: Osoba koja večeras ulazi u Zadrugu UMIRE za šest mjeseci!

JEZIVO: Osoba koja večeras ulazi u Zadrugu UMIRE za šest mjeseci!

Sada kada je čula da Hećo ulazi u rijaliti, besno se obratila fanovima, te osula paljbu po Zerini

Jelena Krunić bivša zadrugarka i bivša najbolja drugarica Zerine Hećo, koja večeras navodno ulazi u “Zadrugu 4”, bila je uz nju u najgorim trenutcima, što je javno podelila i na društvenim mrežama, u periodu kada je Zerina objavila d ide na hemoterapije, te da joj se kobna bolest vratila.

Sada kada je čula da Hećo ulazi u rijaliti, besno se obratila fanovima, te osula paljbu po Zerini:

– Kada sam vodila bitku protiv laži da je neko tamo bolestan od raka i da laže da ide na hemoterapije samo da bi se vi ljudi sažalili i pomogli joj i skrenuli pažnju na sociopatu, da to je – osoba koja pošto-poto želi pažnju za sebe, pa makar bila i negativna, vama sam otvarala oči. A večeras ispraćate osobu koja “za 6 meseci umire” u rijaliti i zanima me koji je to level vređanja onkoloških bolesnika, dragi moji… – pisalo je između ostalog na Jeleninom storiju.

Podsetimo, Zerina je letos objavljivala u Instagram lajvovima, da ide ponovo na hemoterapije, te gostovala na Pink televiziji gde je pominjala navodno zlostavljanje bivšeg momka Dada Glišića, a u Zadruzi će biti i Alen Hadrović, sa kojim se takođe, povezivala da je bila u romantičoj vezi iako on to poriče.

A koliko je sve ovo istina, znajući da Jelena svim prijateljima okrene leđa, saznaćemo uskoro.


.

.

.

.

espreso.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime