Početna Rijaliti ČABARKAPA OSUO PALJBU PO GOLUBOVIĆU: Kiki panika i OBOR MAFIJA! Nakazo bez...

ČABARKAPA OSUO PALJBU PO GOLUBOVIĆU: Kiki panika i OBOR MAFIJA! Nakazo bez časti, dosta prosjačenja! (VIDEO)

Neprijateljstvo između Aleksandra Čabarkape i Kristijana Golubovića, koji traje dugo, a Golubović ni poslednjih meseci nije propuštao priliku da u javnosti iznese uvrede i optužbe na račun Čabarkape.

Sve se to dešavalo dok je bokserski trener iz Kaluđerice bio nekoliko meseci u pritvoru. Kada je izašao na slobodu, on je rešio da se oglasi u javnosti i uzvrati istom merom, iznoseći tvrdnje o Kristijanovoj prošlosti i njegovom karakteru.

“Evo malo repete, za moje FB prijatelje, a i neprijatelje, da vide tastatura prosjačenje samozvanog bosa Kristijana Golubovića, a koji me stalno komentariše i iznosi laži o meni, koji je u više navrata prisiljavao njegove indijance da me lažno optužuju i prijavljuju za budalaštine. Kristijan zvani Kiki Riki, Kiki Taster, Kiki Panika, Kiki Pušika, Kiki Ponika (obožava da krade bicikle “ponike” sa banana sedištem), Kiki Obor Mafija (krade prasiće i sitnu živinu iz obora), Kiki Oluk Mafija (krade oluke sa kuća i vikendica), Kiki Traktor Mafija (krade traktore i priključne mašine, moto kultivatore), a najviše od svega prosi po FB i uvek nađe novu žrtvu. Ljudi su očigledno toliko puno tupi kad ih po džepu Kristijan glupi lupi, Kristijane jado i bedo, dosta više prosjačenja, nakazo bez obzira i časti, i prestani više ljude varati i krasti”, napisao je Čabarkapa.


.

.

.

.

Kurir.rs/K.Đ.

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime