Početna Rijaliti BLOGERKA, PJEVAČICA, JUTJUBERKA, PLESAČICA! SVI SE PITAJU ČIME SE BAVI: Ovo je...

BLOGERKA, PJEVAČICA, JUTJUBERKA, PLESAČICA! SVI SE PITAJU ČIME SE BAVI: Ovo je PRAVO ZANIMANJE Lune Đogani!

Lunu Đogani je domaća publika upoznala kao ćerku članova nekadašnje popularne grupe “Fanki Dži” – Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

U poznom tinejdžerskom dobu se predstavljala kao modna blogerka, premda je mnogi i danas peckaju pitanjem: “Kako je moguće biti blogerka bez bloga?”.

Pre četiri godine, Luna je postala zvezda rijalitija “Zadruga”, a istom se vraćala čak tri puta, pri čemu je prvi put osvojila drugo mesto, u drugoj sezoni je odnela pobedu, dok je treći put otišla na imanje u Šimanovcima za pozamašan honorar, bez mogućnosti da se takmiči za prvu nagradu.

Između prve i druge sezone rijalitija, Đoganijeva se oprobala kao dizajnerka, te je javnosti predstavila kolekciju odeće sa svojim potpisom, ali je butik ubrzo zatvoren.

Između druge i treće sezone “Zadruge”, Luna se latila i mikrofona, te je izdala nekoliko singlova i imala nekolicinu nastupa, ali je i od ovog posla odustala zbog, kako je nedavno sama istakla, negativnih komentara.

Po napuštanju treće sezone, Đoganijeva je postala vlogerka, te na Jutjubu objavljuje video zapise sa emotivnim partnerom, a uporedo zarađuje i od reklama na društvenim mrežama.

– U budućnosti želim da budem uspešna u svom poslu, koji god to posao bio. Svejedno da li će to biti reklamiranje, Jutjub ili muzika, ja smatram da šta god radim to radim dobro. Ja sam medijska ličnost koja je u više sfera. Ne mislim da sam jedno: pevačica, jutjuberka ili za reklamiranje, mislim da sam u više sfera. Nekako mi to dobro ide i dobro se osećam u tome. Želim da u tome što više napredujem, da imam što više pratilaca i ljudi koji će me angažovati za neke stvari. Kad prođe ovaj period drugog stanja, nastaviću tamo gde sam stala. Nastojaću da budem što uspešnija u tome što budem radila – obrazložila je Luna za “IDJTV”.

POVEZAN VIDEO:


.

.

.

.

espreso.rs

1 KOMENTAR

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime