Početna Showbiz SIN ZLATE I PEJE RADI ZA 280 EURA Na fakultetu ima desetke,...

SIN ZLATE I PEJE RADI ZA 280 EURA Na fakultetu ima desetke, povezivali su ga sa ovom ljepoticom, a evo kako je dobar FRAJER

Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, odavno je rešio da zasuče rukave i radi u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 evra, iliti oko 33.000 dinara.

Jovana retko viđamo u javnosti zato što ga takav način života nikada nije zanimao. Uzoran je student i dete za primer, kažu njegovi roditelji.

– Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne – rekla je Zlata Petrović jednom prilikom i dodala da Jovan ima mnogo planova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan)

– Skoro mi je rekao da skuplja novac od plate da kupi auto. Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto, on hoće da ima svoj, za koji će sam da zaradi. Jako je odgovoran i vredan, nisu mu izlasci na prvom mestu, iako naravno voli i to, kao i svi mladi. Pravo da vam kažem, i ne čudi me što je Jovan takav, jer smo i nas dvoje, Peja i ja, takođe odgovorni i vredni ljudi, ništa nam nije palo s neba. Moj životni moto je da čovek mora da bude borac u svemu jer samo tako može da uspe, i drago mi je što smo to preneli na našeg Jovana – zaključila je pevačica.

I Jovanov otac s ponosom je pričao o odluci svog naslednika.

– Drago mi je što ćete da pišete o tome jer je on zaista dete za primer. Deca poznatih često skrenu u nekom pogrešnom pravcu, uhvate se lošeg društva i problema, ali nisu svi takvi. Naš Jovan je dokaz da postoji i suprotno. Mi se odlično slažemo i dogovaramo o svemu, Zlata i ja nikad nismo imali problem oko Jovanovog vaspitanja i mislim da se to danas najbolje vidi, oboje smo uspeli kao roditelji – istakao je Peja, poznati voditelj, za pomenut medij.Jovana su nedavno povezivali sa Natašom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović, pa se o njihovom zbližavanju naširoko prisalo i pričalo.


.

.

.

.

kurir.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime