Početna Senzacija INFO Novosti PROPADA U ZATVORU I PSIHIČKI I FIZIČKI: Rasta u lošem zdravstvenom stanju,...

PROPADA U ZATVORU I PSIHIČKI I FIZIČKI: Rasta u lošem zdravstvenom stanju, smršao 10 KG I STALNO JE NA LIJEKOVIMA!

Stefan Đurić Rasta uhapšen je početkom oktobra u Beogradu.

Otkako mu je produžen Stefan Đurić Rasta je u veoma lošem psihičkom stanju zbog toga što dane provode u zatvoru.

Reper i bivši muž Ane Nikolić smršao je desetak kilograma jer odbija da jede i pije, a lekovi za smirenje su, navodno, obavezna stvar bez koje ne može da spava.

Njemu najviše nedostaje ćerkica i u strahu je da ga ni narednog meseca neće pustiti da se brani sa slobode.

– On se nije navikao na takve uslove, stres je to za njega. Uvek je živeo kao kralj. Najveća uteha mu je deovjka Dragana koja je sve vreme uz njega i ne da mu da padne. Ioak, lomi ga to što Ana navodno neće da dovede ćerkicu Taru kod njega u posete. Prijatelji se plašeda će mu trebati mnogo vremena da se psihički oporavi od svega. Posle sledi i nanogica, kojom će imati ograničeno kretanje i kada bude došao taj momenat da bude kod kuće. On nije hteo da prizna odakle mu marihuana koja mu je pronađena i zato će kaznu izdržavati u stanu – navodi izvor Skandala.

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta uhapšen je početkom oktobra u Beogradu. Kod repera je, kako se navodilo, pronađeno nekoliko kesica marihuane u samom centru grada, a ubrzo zatim naložen je i pretres njegovog stana na Vračaru, gde je policija navodno pronašla veću količinu droge. Više javno tužilaštvo ubrzo se oglasilo i saopštilo da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati. Sa njim, bio je i još jedan mladić, koji je navodno posedovao veću količinu kokaina.


.

.

.

.

(Espreso.rs/Scandal)

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime