Početna Rijaliti Smrtni slučaj slomio Kristijana: Suze i jecaji – užasna bolest odnijela je...

Smrtni slučaj slomio Kristijana: Suze i jecaji – užasna bolest odnijela je život njegove najdraže!

Kristijan je oduvijek bio magnet za ljepši spol, ali njegova najveća ljubav je nevjenčana supruga Danijela. Najveći životni poraz Golubović je doživio kad je preminula od raka dojke.

Kristijanova nevjenčana supruga Danijela Đukić, koja je preminula od raka dojke 2009, bila je i ostala Golubovićeva najveća ljubav!

S godinu dana mlađom frizerkom iz Beograda upoznao se kao tinejdžer 1983. godine. Kada Kristijan govori o njoj, uvijek naglašava kakva je ljepotica bila! Govorio je da je imala osmijeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo – rekao je za Kurir Stars njihov zajednički prijatelj.

Nikad se nisu vjenčali, ali živjeli su kao da su u braku. Mnogo su željeli da dobiju dijete, međutim, Danijela nije mogla da zatrudni.

– Bila je to velika ljubav, koju su željeli da krunišu rođenjem djeteta. Skoro deset godina je trajala njihova borba za potomstvo i na kraju su otišli kod ljekara Danijela je primala hormonsku terapiju i uspjela da zatrudni. Bili su presrećni kad su saznali za trudnoću. Lazar je rođen 1995. u Grčkoj, jer su Kiki i Danijela tamo živjeli u to vrijeme – ispričao je za Kurir Stars Kristijanov rođak, koji kaže da je Golubović uvijek bio u kontaktu s Danijelom, pogotovo u danima njene borbe sa opakom bolešću.

Kad je saznala da boluje od raka dojke, pozvala ga je telefonom i zatražila od njega oproštaj za sve ružne stvari koje je doživio od nje. Naime, zabranila mu je da viđa sina čak sedam godina i molila ga je da joj to oprosti. Kristijan je teško podnio vijest o njenoj bolesti, rekao joj je da joj je sve oprostio i na sve moguće načine je pokušao da je spase. Iako je u to vrijeme bio u braku sa Suzanom Milojković, pratio je Danijelu na preglede, terapije, zvao je poznanike koji imaju veze s medicinom da joj pomognu – rekao je član Golubovićeve porodice i dodaje da je Kristijan bio spreman da život da za nju, samo da preživi.

Nažalost, Danijela nije uspjela da pobijedi bolest i preminula je 2009. Kristijanu je to bio jedan od najtežih trenutaka u životu, pogotovo što je uvijek osjećao grižu savjesti zbog Lazara, koji je odrastao bez njega, a tada je ostao i bez majke sa samo 14 godina. On takođe naglašava da Kristijan redovno posjećuje Danijelin grob i plače.

.

.

.

Informer

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime