Početna Rijaliti PLJUŠTALE UVREDE I ŽESTOKE PRIJETNJE ROĐAKA?! Snežana: Ja se odričem MATORE DRTINE!...

PLJUŠTALE UVREDE I ŽESTOKE PRIJETNJE ROĐAKA?! Snežana: Ja se odričem MATORE DRTINE! Era: Mrš, krimosu i alapačo jedna!

Učesnica četvrte sezone rijalitija “Zadruga“ Snežana Ojdanić nedavno je ispala iz daljeg takmičenja, a onda je polako počela da saznaje šta se dešavalo u spoljnom svetu i ko je to pričao loše o njoj, kao i koje se odrekao od rođaka i prijatelja.

Iako se unutar Imaginarijuma dobro pokazala i nije uradila ništa čime bi nekoga obrukala, bilo je i onih koji su se postideli njenih tetovaža, kao i detalja da je bila hapšena kao mlada. Prvi koji se zamerio žustroj Crnogorki bio je naš poznati folker Era Ojdanić.

Iako se unutar Imaginarijuma dobro pokazala i nije uradila ništa čime bi nekoga obrukala, bilo je i onih koji su se postideli njenih tetovaža, kao i detalja da je bila hapšena kao mlada. Prvi koji se zamerio žustroj Crnogorki bio je naš poznati folker Era Ojdanić.

– Moj sin kaže da je Era jedno obično g*vno, a ja ne želim da ga tako imenujem, nisam kao on. Mogla bih ja njega da okitim raznim epitetima, ali čemu? Zna se kakav ga glas prati i šta se sve o njemu pisalo, pa ja nikada nisam rekla da ga se odričem. E sada, kada je udario na mene, na moje tetovaže, na moje silikone, neće moći. “Ero, Snežana Ojdanić se tebe odriče, kao rođaka, i ne želi više za tebe da čuje“ – rekla nam je pevačica i bivša učesnica Zadruge 4, kivna i besna na folkera jer ju je okarakterisao kao ženu-krimosa i kao lošu osobu.

Ojdanići su se čuli i tada su sevale varnice s obe strane. Snežana nije izdržala da pozove Eruisve mu kaže, ali i da ga podseti ko je ona. Imala je njegov broj, a bogami, i on njen kada ga je pozvala.

„Je li, matora drtino, praviš se da me ne znaš? Praviš se da sam neka budala? Kako te samo nije sramota da me blatiši da pričaš da sam tetovirana i žigosana budala sa silikonima koja laže da sam tvoja rođaka? Samo kada te budem videla uživo, ima da zaboravim i na godine i to da smo rod. Ima da te išamaram, bićeš, Ero, crven kao bulka“, rekla mu je navodno Sneža.

– Ni on joj nije ostao dužan, pa je io na dobila nekoliko uvreda preko telefona: “Slušaj ti mene, ženo tetovirana, krimose od žene, zatvorenice jedna. Nisam ti dao odobrenje da pričaš o meni, da me pominješ. Da se hvališ kako si moja. Da si rekla, da si me zvala, da znam, da se spremim, ovako ništa, samo si skočila sama sebi u stomak. Mrš i ne zovi me više, alapačo jedna. Ne preti mi, da ti se pretnje ne obruše na glavu“, rekao joj je navodno Era preko telefona, a onda je samo prekinuo vezu – prenosi izvor koji je dobro upućen šta su navodni rođaci pričali preko telefona.


.

.

.

espreso.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime