Početna Senzacija INFO Novosti UDAJE SE LUNA ĐOGANI: EVO SVIH DETALJA!

UDAJE SE LUNA ĐOGANI: EVO SVIH DETALJA!

Luna Đogani i Marko Miljković su rešili da stanu na “ludi kamen”, a ovu odluku je ubrzala vest o drugom stanju rijaliti zvezde.

– Marko i ja ćemo se venčati pre mog porođaja zato što ne bih htela da imam vanbračno dete. Odavno smo planirali da napravimo veliku svadbu, ali je korona sve upropastila. Vreme provodim tako što ceo dan odmaram i leškarim. Informišem se o svim stvarima vezanim za trudnoću, a počela sam da čitam razne knjige – otkrila je Luna za “Informer”.

– Konsultujem se dosta i sa mamom jer je ipak ona rađala tri puta, tako da zna kroz šta trenutno prolazim. Do sada nismo uspeli da se okupimo svi porodično i da pričamo o mojoj trudnoći. Poznato je da mama i tata ne pričaju, tako da se odvojeno viđamo. Nadam se da će se to jednog dana promeniti i da će ti ružni dani ostati iza nas.

– Oni su, bez obzira na sve, presrećni što sam u drugom stanju. Marko i ja dosta zarađujemo od Instagrama, budući da mene prati preko pola miliona ljudi tamo. Kako raste broj pratilaca, raste i cena reklama. Imamo dosta za sebe, a planiramo da se selimo u neki veći stan u skorije vreme – dodala je Đoganijeva.


.

.

.

.

.

pulsonline.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime