Početna Showbiz JAMI KRIJE ĆERKU KAO ZMIJA NOGE, A ONA JE TOLIKO LIJEPA DA...

JAMI KRIJE ĆERKU KAO ZMIJA NOGE, A ONA JE TOLIKO LIJEPA DA ZASTAJE DAH! Isplivale su fotke mamine LJEPOTICE! (FOTO)

reklama

Lea je mlada, lepa devojka koja, kako je i pevačica sam rekla, ne voli da se eksponira u medijima

Malo se zna o privatnom životu folk pevačice Jasne Milenković Jami, a ono što je poznato je da ima ćerku Leu koju je rodila 2001. godine i koju do sada nismo imali priliku da vidimo.

 

Lea je mlada, lepa devojka koja, kako je i pevačica sam rekla, ne voli da se eksponira u medijima, a mnogi komentarišu da je preslikana majka.

Ona nema veze sa medijima i rijalitijima, ona ima svoj život. Ja jesam na estradi i popularna, ali to sve ne uključuje i nju – rekla je Jami ranije i otkrila u kakvu je tinejdžerku izrasla njena mezimica:

– Sve je povukla na mamu, pa i više nego što treba. Pogotovo lepotu. Mnogo sam ponosna na nju. Prelepa je, najbolji đak u školi i to je ono što nju krasi. I treba da uči i dalje, jer kako vreme ide, znanje i obrazovanje će se sve više ceniti, a mama je tu kao vetar u leđa.

Jami je, podsetimo, želela da se uda za Peđu i mislila je da je to ljubav za ceo život, međutim, nedugo nakon njenog porođaja frizer i pevačica su stavili tačku na emotivnu vezu. Pevačica je napravila nakon porođaja diskografsku pauzu od tri godine kako bi se posvetila ćerki.

espreso.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime