Početna Rijaliti ”ČOVJEK JE OZBILJNO OBOLIO! JE L’ SVJESTAN ON DA JE NIKO?” Isplivale...

”ČOVJEK JE OZBILJNO OBOLIO! JE L’ SVJESTAN ON DA JE NIKO?” Isplivale PREPISKE u kojima Alen vrijeđa Dadu Glišića, zbog svega što je uradio Zerini! JOŠ JEDAN DOKAZ DA HADROVIĆ LAŽE

Crno na belo!

Prašina koja se podigla oko odnosa bivše zadrugarke Zerine Hećo i aktuelnog učesnika ”Zadruge” Alena Hadrovića se nije slegla, a neprestano do naše redakcije pristižu novi dokazi koji jasno govore o tome šta se zapravo sve izdešavalo između njih.

Alen je tokom proteklih dana u ”Zadruzi” govorio o odnosu sa Zerinom, kao i njenom bivšem partneru, pevaču Dadu Glišiću, kog je ona prijavila za zlostavljanje, a istakao je i da se sa njim čuo, te da ništa loše nema da kaže o njemu.

Međutim, Alenove prepiske sa Zerinom ipak govore drugačije. Naime, on je tokom dopisivanja sa bivšom zadrugarkom, sa kojom se viđao, izrekao niz uvreda na pevačev račun, budući da su prepiske nastale neposredno nakon što ga je ona prijavila za maltretiranje.

Hadrović je pevača nazivao ”bolesnim”, a pored uvreda izrekao je i brojne psovke na Glišićev račun, a sve to možete videti u prepiskama u čiji smo posed došli:

.

.

.. . pink.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime