Početna Showbiz ŽESTOKI MOMAK 90-IH BUCA DŽAMBAS RASKRINKAO KRISTIJANA! Htio je da bude Alkapone!...

ŽESTOKI MOMAK 90-IH BUCA DŽAMBAS RASKRINKAO KRISTIJANA! Htio je da bude Alkapone! Nudio sam mu ferku, a evo šta je on uradio! (Video)

Jedan od retkih preživelih iz kultog filma “Vidimo se u čitulji” Ljubomir Manojlović, poznatiji kao Buca Džambas, rešen da je da raskrinka Kristijana Golubovića i kako kaže, “sruši mit” koji se godinama stvara oko imena žestokog momka koji danas učestuje u rijalitiju Zadruga 4.

Isporovociran time što ga Kristijan pominje i proziva u brojnim javnim nastupima, Manojlović je u intervjuu za Balkan info istakao da je Golubović iskompleksirana ličnost.Prema Džambasovim rečima, iako se u javnosti predstavlja kao žestok momak, Golubović je svojevremeno pobegao sa mendana koji mu je ponudio.

– Rekao sam: “Dobro, ajde, vežbaj, pa me zovi”, i nikad me nije zvao – naveo je Manojlović.

Pored ostalog, on je ispričao da tokom turbulentnih devedesetih godina, kada je kriminal na ulicama Beograda cvetao, nikada nije radio niti jednu “kombinaciju” sa Golubovićem.

– Hteo je da bude Alkapone, da bude Rambo, a samo je probleme pravio. Nikad on sa nama nije radio nikakve poslove. Nikakve kombinacije, i hvala bogu što nismo. Zbog njega nisam mogao da imam devojku, jer koja devojka će da bude sa mnom kad vucaram budalu – rekao je između ostalog Džambas za BalkanInfo.


.

.

.

.

.

kurir.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime