Početna Showbiz Isplivala istina: Zašto je Arkan ošišao Cecu naćelavo? Svi su mislili zato...

Isplivala istina: Zašto je Arkan ošišao Cecu naćelavo? Svi su mislili zato što je voljela muslimana, ali…

reklama

To je bio razlog, pričali su tada izvori bliski pomenutom paru, da ju je on u naletu bijesa i srdžbe prikovao za boravak u kući

Koji je razlog da Ceca u posljednje vrijeme bude meta portala i društvenih mreža u Srbiji pokušavaju estradnjaci da odgonetnu… Da li je u pitanju početak neke lagane hajke na nju ili se pak nekome debelo zamjerila pa jedni od drugih prepisuju detalje njenog života.

O mnogim detaljima tog tipa mi smo već pisali, počev od veze sa Harom Samardžićem i detalja iz te veze, preko njenog dolaska u Beograd u ratnom periodu, udaje za Arkana, do najnovijih priča kako je Arkan živ, da živi u njenoj blizini i tome slično.

Najsvježije priče su vezane za Cecu ošišanu naćelavo, pa portali iznose kojekakva nagađanja. A mi smo pisali o tome davno.

Prava istina, kako s nam pričali očevici, da Cecu Arkan nije dao ošišati naćelavo zbog njene veze sa Harom, nego zbog momenta kada ju je uhvatio sa jednom pjevačicom s kojom se družila u trenutku njihovog konzumiranja nekog narkotika.

To je bio razlog, pričali su tada izvori bliski pomenutom paru, da ju je on u naletu bijesa i srdžbe prikovao za boravak u kući.

. . . . ..

..

Express

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime