Početna Senzacija INFO Novosti UBICA STAJAO NA OBLIŽNJOJ AUTOBUSKOJ STANICI? Policija uzela snimke sa kamera, na...

UBICA STAJAO NA OBLIŽNJOJ AUTOBUSKOJ STANICI? Policija uzela snimke sa kamera, na ispitivanju i Strahinjini DRUGOVI

Istraga brutalne likvidacije Zemunca Strahinje Stojanovića (30), prekjuče usred bela dana u Novom Beogradu, usmerena je ka njegovim poslovima sa one strane zakona i sukobu sa suparničkim kriminalnim grupama sa narko-tržišta.

Na njegov džip “BMV iks 5” podmetnut je plastični eksploziv (C4), a detonacija je izazvana daljinski, najverovatnije pozivom sa mobilnog na mobilni telefon, prikačen uz “paklenu napravu”.

Šta govore snimci sa kamera?

Policija je tokom dana, u potrazi za dokazima, sa nekoliko objekata u blizini mesta likvidacije uzela snimke s kamera.

Inspektori pokušavaju da utvrde da li su egzekutori pratili mladića i iz kola aktivirali eksploziv, ili je reč čak o nekom ko je išao peške ili stajao na obližnjoj autobuskoj stanici.

Stojanovića su mnogi držali na nišanu, ali se još ne zna ko je tačno “povukao oroz”. Odranije je bio u sukobu sa nekoliko zemunskih grupa koje se bave rasturanjem narkotika.

Policija je i juče ispitivala njegove drugove, ali i ljude sa kojima je, prema operativnim saznanjima, Stojanović odranije bio u sukobu.

Profi egzekucija

Organizatori Stojanovićevog smaknuća detaljno su proučavali kretanje ovog mladića, a u tome im je nesvesno pomogla i žena od koje se nije odvajao poslednjih šest meseci – Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45).


.

.

.

.

.

.

Kurir.rs/Novosti

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime