Početna Showbiz NE BIRA SREDSTVA! Tanja Savić da bi vratila djecu ODLUČILA se na...

NE BIRA SREDSTVA! Tanja Savić da bi vratila djecu ODLUČILA se na OVAJ KORAK, neće joj biti lako

Na sve načine pokušava da nađe rešenje…

Pevačica Tanja Savić i dalje na sve načine pokušava da vidi sinove Đorđa i Maksima, koje joj je još u aprilu oteo suprug Dušan Jovančević i oteo ih u Australiju. Kako bi uspela u svojoj nameri, Tanja je u Australiji podnela tužbu protiv Dušana, zbog čega je angažovala najbolje advokate.

Cela procedura zahteva mnogo novca koji Tanja nema, a budući da joj je suprug, osim dece, u Australiju odneo i celu ušteđevinu, kako je sama ispričala, pevačici je porodica priskočila u pomoć. Sada je Tanjina porodica navodno odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i ovde i u Australiji.

– Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila decu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove – govori izvor blizak Srpskom telegrafu.

Kako dalje izvor navodi, Tanja je navodno odmah deo novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se rešila bar jedne brige.

.. .

srbijadanas.com

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime