Početna Showbiz I TO SMO DOČEKALI… DŽEJLA RAMOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU U KUPAĆEM KOSTIMU!

I TO SMO DOČEKALI… DŽEJLA RAMOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU U KUPAĆEM KOSTIMU!

Džejla Ramović često dobija pohvale da je u moru razgolićenih pevačica prava osveženje budući da nikad ne igra na kartu seksepila.

Odevne kombinacije koje je nosila tokom učešća u muzičkom talent šou-programu “Zvezde Granda”, u kom je odnela i pobedu, uvek su hvaljene kao svedene i mladalačke, dok su njene vršnjakinje često bile predmet kritike budući da su se trudile da izgledaju što starije.

Džejla je nastavila po svom i tokom prvih koraka koje je napravila u karijeri, te tako uvek odaje utisak sofisticirane devojke koja pobira samo pohvale od strane modnih kritičara s obzirom na to da svojim primerom pokazuje da nečiji stajling može biti upečatljiv i bez dubokog dekoltea ili previše pokazane kože.

Upravo su se zbog toga mnogi iznenadili kada je Ramovićeva objavila na društvenim mrežama fotografiju u kupaćem kostimu, ali na takav način da sve ostavlja utisak kao da se fotografisala za neki magazin.

“O, Bože, prelepo…”, “Nađite mi zgodniju, čekam…”, “Reči su suvišne”, “Bez teksta sam”, nizali su se komentari ispod ove objave.

.

pulsonline.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime