Početna Showbiz OVO SU ŽENE SA ESTRADE KOJE VOLE MLAĐE MUŠKARCE! Jedna je starija...

OVO SU ŽENE SA ESTRADE KOJE VOLE MLAĐE MUŠKARCE! Jedna je starija od muža čak 30 godina

Kada je ljubav prava, razlika u godinama je nebitna.

Više nije tako rijedak slučaj da se pripadnice ljepšeg pola zabavljaju, ali i udaju za mnogo mlađe muškarce, a takvih slučajeva ima i na našoj javnoj sceni. Ove žene su bile mnogo puta osporavane, javno prozivane i osuđivane zbog veza sa mlađim momcima, ali je njihova ljubav ipak opstala i dokazala da emocije nemaju veze sa godinama.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Poznata kreatorka Verica Rakočević podigla je veliku prašinu u domaćoj javnosti kada se udala za 30 godina mlađeg partnera Veljka Kuzmančevića. Veljko je nekoliko puta istakao da mu ne smeta što njegova supruga ne može da mu podari nasljednika, dok ona ističe da je Kuzmančević njena najveća životna ljubav, oslonac i podrška.

Goca Tržan i Raša Novaković

Suprug Goce Tržan, Raša Novaković mlađi je od pjevačice 15 godina. Ipak, oni su oduvijek tvrdili da njima ova razlika u godinama ne predstavlja ništa i da uživaju u ljubavi kao prvog dana.

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Nakon odlaska supruga Snežana Đurišić uspjela je da se oporavi i prebrodi težak životni period uz novog dečka, ginekologa Vanju Miloševića, koji je znatno mlađi od nje. Snježana često ističe da je njen dečko divan prema njoj, te da joj razlika u godinama nimalo ne smeta, ali o braku još ne razmišljaju.

Goga Sekulić i Uroš Domanović

Pjevačica Goga Sekulić već godinama uživa u skladnom braku sa Urođem Domanovićem, koji je 15 godina mlađi od nje. Njima ova razlika nikada nije bila problem, a kruna njihove ljubavi je sin Vasilij Andrej.

Anabela i Andrej Atijas

Nakon kraha braka sa Gagijem Đoganijem, pjevačica Anabela Atijas je svoju sreću potražila u zagrljaju 11 godina mlađeg Andreja Atijasa. Iz sedam godina dugog braka oni imaju ćerkicu Blankicu.

Izvor: pink.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime