Početna Senzacija INFO Novosti Pet jaranica, a njih 23-ojica: Procurila imena ‘gostiju’ vrućeg krimi derneka u...

Pet jaranica, a njih 23-ojica: Procurila imena ‘gostiju’ vrućeg krimi derneka u Bijeljini (Video)

Pretres i hapšenja izvršena su u vikendici Milisava Tomića

Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina, u okviru operativne akcije “Kristal”, u mjestu Suvo Polje izvršili su pretres i hapšenje 16osoba u vikendici, vlasništvo Milisava Tomića.

Policija je saopćila da su uhapšeni Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Sva navedena lica se saslušavaju u svojstvu osumnjičenih i svjedoka, a osumnjičeni su za krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i prostitucija.

Prilikom pretresa vikendice, osoba i vozila do sada je pronađeno deset pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i laptopova, te oko 20.000 KM u raznim valutama (euri, franci, švedske krune i dolari).

Pretres pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, i dalje traje.

.

.

.

.

.

avaz.ba, depo

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime