Početna Showbiz LUNA I GASTOZ SU TAD BILI SAMI I U WC! Zadržali su...

LUNA I GASTOZ SU TAD BILI SAMI I U WC! Zadržali su se 15 minuta: Mariji Ani prekipjelo, razvezala jezik pa rekla SVE!

Mariji Ani Smiljanić navodno je pala roletna posle salve oprečnih komentara koje je čula da izleću iz usta Lune Đogani na njen račun. Iz tog razloga, rešila je da jednom za svagda raskrinka i ispriča nove detalje iz kafića u kom se zadrugarka tajno viđala sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Luna je, naime, sinoć dovela u pitanje moral Marije Ane i optužila je da su je “razvlačili u WC-u”, a potom je usledio kontranapad – Marija Ana tvrdi da je Luna ta koja je u WC-u bila zaključana sama sa Gastozom sa kojim se, kako se dalje navodi, sve vreme viđala dok je bila s Markom Miljkovićem.

“Napad je najbolja odbrana! Stvarno mi je totalno nebitna, ja sam tamo u kafiću blejala dva, tri sata pre nego što će ona doći… Pitao je Gastoz da li da je zove, ja sam rekla: ‘Pa, hajde’, jer znam da se viđala sa njim, pa i dok je bila sa Markom. Baš, baš često su se viđali, faktički non-stop su bili u kontaktu – i pre ‘Zadruge’ i posle ‘Zadruge’, i dok je bila sa Markom posle ‘Zadruge 2’… Dakle, za vreme svoje veze s Markom ona se viđa sa Gastozom! Posle svega toga što je imala sa njim, ona dođe kao da kafeniše, ma dajte, to su stvarno smešne priče! Luna je išla u WC sa Gastozom te noći, sama! Mi smo se svi družili, pili, pričali, a ona je bila sama sa Gastozom u WC-u sigurno petnaestak minuta, baš se pitam šta su radili”, oplela je bila Marija Ana pa dodala da će se zbog uvreda na svoj račun ubrzo obratiti nadležnim organima.

“Ja ću je tužiti za to, najlakše je mene optužiti jer sam Gastozova drugarica i što sam bila dobra sa Markom. Da sam u rijalitiju bolelo bi me uvo, tamo svašta kažemo, pa prođe, ali ja sam napolju i nisam dužna da trpim svakakve uvrede i poruke”, zaključila je ona.

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Nebojša Mandić, Printscreen

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime