Početna Rijaliti Potresna ispovijest Anabele Atijas: Za sve je kriva Luna!

Potresna ispovijest Anabele Atijas: Za sve je kriva Luna!

Anabela Atijas je sinoć pričala Mirku Gaviću, Marku Đedoviću i Ivani Krunić kako je pokušavala da pronađe mir tokom “Zadruge 2”, koji je izgubila zbog svoje kćerke Lune Đogani.

– Išla sam u manastire, mantrala, išla da čuvam ovce, u “Zadruzi 2”. Čujemo mi da jedan čikica na vrhu planine čuva ovce, ti odeš tamo pomogneš mu, malo popričaš sa njim i on ti prenese neku energiju. Andrej jadan i ja čuvamo 400 ovaca, ide tamo vabi ih, on sa ove strane, ja sa one strane. Pobjegla nam jedna, on vidi da je nema. Poenta je da pomogneš njemu da bi se ti bolje osjećao. Cijeli dan sam pretrčala, znate koliko je to stado. Nema šta nismo radili da nađemo mir u duši.

Kaže čikica: “Eno je moja”, ovaj moj mučenik (Andrej) nosi ovcu, pita me: “Šta mi ovdje radimo”, kažem: “Tražimo mir, ćuti”. On je jedan miran čovjek, vjernik koji prebacuje tu lijepu energiju na tebe. Poenta je da ti prođeš čitav dan sa njim. To je negdje u Bosni na 3.000 metara nadmorske visine. Ti trčiš za ovcama i budeš ponosan što ti nijedna nije pobjegla – pričala je Anabela dok su zadrugari oko nje vrištali od smijeha.

.

.

.

.

.

ekskluziva.ba

2 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime