Početna Showbiz VOLKOV SE OGLASIO POVODOM GO*IH SLIKA SANDRE AFRIKE: Nikada ne bih pustio...

VOLKOV SE OGLASIO POVODOM GO*IH SLIKA SANDRE AFRIKE: Nikada ne bih pustio te fotke iz ljudskih razloga, katastrofa!

reklama

U meijima je isplivala vest da je procurila eksplicitna fotografija fudbalera Vladimira Volkova i pevačice Sandre Afrike

Njih dvoje su otpočeli ljubavnu vezu pre ti godine, kada je ona otkačila duogodišnjeg verenika, i predala se velikom zavodniku, koji je već tada bio poznat po tome što navodno obožava cice sa javne scene.

Afrika je očigledno popustila pod šarmom Volkova i tokom jednog ljubavnog zanosa, dopustila mu je da joj slika njenu golu zadnjicu, ali se tada sigurno nije nadala, da će ta fotografija dospeti u javnost:

– Ona mu je verovala. Bila je opuštena sa njim, kao ni sa kim do sada. Sve se desilo na moru, pre nekoliko godina. Ležali su u “Luka” apartmanu, koji je imao ogledalo, na plafonu. Nakon s*ksa, Sandra je ležala gola na Volkovu, a on nije odoleo da ne slika najbolju i najtraženiju g*zu u regionu. Da zlo bude veće, fotku Sandrine g*ze je slao svojim drugarima fudbalerima da se pohvali. Sandra to nije znala. Poludeće kada bude videla da je bivši izdao na takav način. – kaže izvor za Srpski Telegraf.

Fotka već neko vreme navodno kruži po telefonima i svi se hvale kako imaju golu g*zu Sandre Afrike, ali bilo je i onih koji su navodno prokomentarisali da ona ništa manje ne pokazuje u svojim spotovima.

Vladimir Volkov je imao odgovor na pitanje da li su Sandra i on praktikovali zajedničko fotografisanje:

– Ne znam o kojoj se fotografiji radi. I da imam nešto slično, nikada je ne bih pustio, jer je to katastrofa, prvenstveno iz ljudskih razloga, a onda i iz poštovanja prema Sandri. – rekao je Vladimir.


.

.

.

espreso.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime