Početna Showbiz KAĆA O NEKUPLJENOM STANU NA VRAČARU, PARAMA I LUNI ĐOGANI! Ja nemam...

KAĆA O NEKUPLJENOM STANU NA VRAČARU, PARAMA I LUNI ĐOGANI! Ja nemam čega da se stidim, oni sami istresaju PRLJAV VEŠ!

Katarina Grujić otkrila je da trenutno živi u porodičnoj kući na Voždovcu, iako je planirala da pazari nekretninu te započne samostalan život na novoj lokaciji. Teško stanje na estradi nju nije “zakačilo”, a prisećajući se svojih rijaliti dana, oplela je po porodici Đogani kao nikada do sad.

Imala si u planu da kupiš stan na Vračaru. Da li si ga kupila?

“Zasad živim u porodičnoj kući na Voždovcu i osećam se i dalje detinjasto i lepo! Naravno da je vreme da uzmem sebi nekretninu, ali kako sam zahtevna, to će ići teže. Sviđaju mi se Dorćol i Vračar. Videćemo.”

Kako komentarišeš kolege koji se žale i traže finansijsku pomoć od države?

“Nisam pratila, sada čujem od vas. Ako smatraju da treba da traže pomoć i da za sve ove godine nisu ništa uštedeli, onda okej. Neka se sami zapitaju zašto je to tako. Verujem da će posle ovoga drugačije gledati na život.”

Da li bi im pozajmila novac?

“Naravno. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam tu za svoje prijatelje, a među kolegama imam i dosta prijatelja.”

Gledaš li “Zadrugu”? Kako komentarišeš ponašanje Lune Đogani, njenih roditelja i Marka Miljkovića u tom rijalitiju?

“Televiziju baš retko gledam, ali sam nekoliko puta pevala žurke u ‘Zadruzi’, pa znam naravno neka dešavanja. Svako ima pravo da bira svoj život. Oni su izabrali ovaj način da ljudi gledaju njihove svađe, prepirke, blamove, ljubavne lomove, iznošenje prljavog veša. Ja sam na početku karijere bila deo rijalitija ‘Farma’, ni dan-danas nemam čega da se postidim zbog tog učešća, a ni moji roditelji. Znači, sve je do vas”, zaključila je ona.


.

.

.

.

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: ATA Images

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime